Επικίνδυνοι Αλβανοί κακοποιοί απέδρασαν από το Α.Τ Αργυρούπολης (ΕΙΚΟΝΕΣ)




Φωτογραφίες από το παράθυρο του αστυνομικού τμήματος Αργυρούπολης, από όπου απέδρασαν οι τρεις Αλβανοί επικίνδυνοι κακοποιοί, λιμάροντας τα κάγκελα, δημοσίευσε ο πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Νοτιοανατολικής Αττικής, Γιώργος Καλιακμάνης, ο οποίος επισημαίνει την ακαταλληλότητα του κτιρίου:

Απόδραση τριών κρατουμένων για κλοπές και διαρρήξεις απο το ακατάλληλο κτίριο του ΑΤ Αργυρουπολης .ειχαν συλληφθεί από την ΥΑΝΑ για 72 κλοπές και διαρρήξεις ..αφού έκοψαν τα κάγκελα από τις τουαλέτες των κρατηριων πήδηξαν από μεγάλο ύψος και σαν αίλουροι εξαφανίστηκαν από το πίσω μέρος του αστυνομικου τμήματος .καταδιωχτηκαν από τους συναδερφους του Αστυνομικου τμήματος αλλά στάθηκε αδύνατο να τους συλλάβουν …Φυσικά είμαστε δίπλα στους συναδέλφους από την πρώτη στιγμή αλλά θα είμαστε δίπλα και στην συνέχεια …

Απόδραση τριών κρατουμένων για κλοπές και διαρρήξεις απο το ακατάλληλο κτίριο του ΑΤ Αργυρουπολης .ειχαν συλληφθεί από…

Publiée par George Kalliakmanis sur lundi 18 juin 2018

Ακολουθεί ρεπορτάζ του Δημήτρη Πώποτα και της Aριας Καλύβα/protothema.gr

Απόδραση τριών επικίνδυνων Αλβανών σήμερα τα ξημερώματα από το αστυνομικό τμήμα Αργυρούπολης. Οι τρεις κακοποιοί που πιάστηκαν μετά από τη μεγάλη επιχείρηση των αξιωματικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Νοτιοανατολικής Αττικής, κατάφεραν να το σκάσουν στις 6 τα ξημερώματα από το Τμήμα Τάξης της Αργυρούπολης, λιμάροντας τα κάγκελα και πηδώντας από ύψος περίπου δέκα μέτρων. Από νωρίς το πρωί βρίσκεται σε εξέλιξη μεγάλη αστυνομική επιχείρηση για τον εντοπισμό τους καθώς πρόκειται για άτομα ιδιαίτερα επικίνδυνα.

Είχαν συλληφθεί ξανά από την ΟΠΚΕ

Οι τρεις Αλβανοί είναι μέλη μιας οργανωμένης ομάδας που μπούκαραν σε πολυτελείς κατοικίες σε νότια και βόρεια προάστια και έκαναν πλιάτσικο. Την περασμένη Τετάρτη μετά από οργανωμένη επιχείρηση των αξιωματικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Νοτιοανατολικής Αττικής έπεσαν στα δίχτυα του νόμου. Όμως όπως διαπιστώθηκε από την έρευνα είχαν παρελθόν. Στις 19 Μαρτίου, ξημερώματα, στην περιοχή του Αγίου Παντελεήμονα, άνδρες της τοπικής ΟΠΚΕ, αντιλαμβάνονται μαύρο τζιπ μεγάλου κυβισμού να κινείται ύποπτα στην περιοχή. Το ακολουθούν διακριτικά χωρίς να γίνουν αντιληπτοί. Μόλις σταματάει διπλά από άλλο όχημα στην οδό Φυλής ο συνοδηγός κατεβαίνει και αρχίζει να ξεβιδώνει τις πινακίδες. Άμεσα οι αστυνομικοί της ΟΠΚΕ τον προσεγγίζουν και συλλαμβάνουν και τους δύο. Στην κατοχή τους βρίσκουν κουκούλες γάντια αλλά και πλήθος διαρρηκτικών εργαλείων. Από έρευνα που ακολουθεί προκύπτει ότι το όχημα το έχουν αφαιρέσει πριν τρεις ημέρες από σπίτι στο Χαλάνδρι το οποίο διέρρηξαν ενώ ήταν μέσα οι ένοικοι και το είχαν αφήσει εκεί για να σιγουρευτούν ότι δεν διαθέτει σύστημα εντοπισμού. Πήγαν λοιπόν να του βάλουν πλαστές πινακίδες προκειμένου να το πάνε στην καβάτζα τους. Στο πορτμπαγκαζ του τζιπ βρίσκουν πλήθος κλοπιμαίων (ασημικά και χρυσαφικά), κινητά τηλέφωνα αλλά και μεγάλο χρηματικό ποσό, προερχόμενα από διαρρήξεις. Οι αστυνομικοί της ΟΠΚΕ ειδοποιούν την ιδιοκτήτρια η οποία έρχεται και παραλαμβάνει το όχημά της λίγο αργότερα ενώ από έρευνα στο αρχείο της αστυνομίας διαπιστώνουν ότι οι δράστες διώκονται και για άλλη κλοπή στο Κορωπί όπου έφυγαν άρον άρον αφήνοντας εκεί το όχημά τους
Για βιασμό και εμπόριο ναρκωτικών
Κατά την προανάκριση, οι δυο Αλβανοί είναι ιδιαίτερα σκληροί. Βρίζουν και απειλούν τους αστυνομικούς, ενώ αρνούνται να πουν οτιδήποτε σχετικό με την υπόθεση. Για την υπόθεση της σύλληψης στον Άγιο Παντελεήμονα, οι Αλβανοί οδηγούνται στο δικαστήριο όμως αφήνονται ελεύθεροι. Αξίζει να σημειωθεί ότι σύμφωνα με πληροφορίες, για τον εναν Αλβανό, λίγες μέρες αργότερα εκδίδεται και ένταλμα σύλληψης για βιασμό απο τον ανακριτή, ενώ είχε ξανασυλληφθεί για μεταφορά 120 κιλών χασίς.

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.