Γιάννης Αντωνάκης: Ο άνθρωπος που αναγέννησε το δημοτικό κολυμβητήριο Αλίμου (ΕΙΚΟΝΕΣ)




Οι εικόνες του δημοτικού κολυμβητηρίου Αλίμου, θυμίζουν κολυμβητήρια που βλέπουμε σε μεγάλες Ευρωπαϊκές πόλεις. Όποιος διαφωνεί μπορεί να δημοσιεύσει φωτογραφίες, πριν αναλάβει υπεύθυνος ο Γιάννης Αντωνάκης, ο οποίος κατάφερε μέσα σε 3 χρόνια να το αναγεννήσει και να το κάνει αγνώριστο.

Σίγουρα είναι μια από τις καλύτερες επιλογές του δημάρχου Ανδρέα Κονδύλη, που εμπιστεύτηκε ένα νέο άνθρωπο με όραμα και ιδέες και τον έβγαλε ασπροπρόσωπο.

Περισσότεροι από χίλιοι γονείς και συγγενείς των μικρών δελφινιών του Αλίμου, κάτω από την ολοκαίνουρια τέντα, απόλαυσαν τις “3ες Δελφινομαχίες” μια ιδέα του Γιάννη Αντωνάκη που έγινε θεσμός!

Βέβαια, τίποτα δεν θα γινόταν αν δεν λειτουργούσαν όλοι οι εργαζόμενοι σαν ομάδα. Γιατί πρέπει να εμπνέεις τους ανθρώπους σου. Αλλιώς θα διαχειρίζεσαι απλά αυτό που έχεις αναλάβει, χωρίς να έχεις προσθέσει κάτι παραπάνω.

Και ο Γιάννης Αντωνάκης έχει αφήσει τη σφραγίδα του στο Δημοτικό Κολυμβητήριο Αλίμου.

Δείτε τι δήλωσε στο NOTIA.GR

“Άλλη μια χρόνια η κολυμβητική σεζόν ήρθε σχεδόν στο τέλος της, κουραστήκαμε πάρα πολύ αλλά τελικά το αποτέλεσμα μας αντάμειψε βλέποντας όλα αυτά τα παιδάκια να χαμογελάνε και να απολαμβάνουν τους αγώνες.

Οι “Δελφινομαχέες” που είχα την ιδέα να ξεκινήσω πριν από 3 χρόνια πλέον έγιναν θεσμός με συμμετοχές κάθε χρόνο όλο και πιο πολλές.

400 παιδάκια και οι κερκίδες γέμισαν  ασφυκτικά με αποτέλεσμα να ξεπεράσουμε τους 1000 θεατές,  βέβαια δεν σας κρύβω ότι φέτος ένας λόγος παραπάνω για την χαρά μου είναι το έργο που φέραμε εις πέρας,  να σκεπάσουμε τις κερκίδες με τέντα έτσι λοιπόν κανένας δεν καθόταν κάτω στον ήλιο.

Ήταν ένα ακόμα όνειρο που πραγματοποιήθηκε μετά από πολύ κόπο και προσπάθειες για να βρούμε τα χρήματα.

Τα όνειρα δεν τελειώνουν εδώ έχουμε πολύ δρόμο ακόμα και όσο είμαστε καλά θα δίνουμε τα πάντα για την καλύτερη εξυπηρέτηση του δημότη.

Θα ήθελα να αναφερθώ και σε ένα ατυχές συμβάν όπου κατά διεξαγωγή των αγώνων ένας ηλικιωμένος άντρας κατέρρευσε. Αμμέσως του δόθηκαν οι πρώτες βοήθειες στο ιατρείο μας μέχρι να έρθει το ΕΚΑΒ παρουσία της νοσηλεύτριας αλλά και δύο αξιόλογων γιατρών όπου δεν μπορώ να σας κρύψω ότι βοήθησαν πάρα πολύ και τους ευχαριστώ προσωπικά.

Έχοντας λοιπόν όλο τον απαραίτητο ιατρικό εξοπλισμό που πρέπει να έχει ο κάθε αθλητικός χώρος ο άνθρωπος είναι καλά και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο για προληπτικές εξετάσεις.

Τέλος θα ήθελα να ευχαριστήσω από καρδιάς όλους του προπονητές για την αγάπη και το ζήλο τους που δείχνουν σε αυτό που κάνουν!!!”

 

3ες Δελφινομαχίες Αλίμου….!!!!!!

Publiée par Giannis Antonakis sur samedi 9 juin 2018

 

Έτοιμοι για τις 3ες Δελφινομαχίες μας….!!!!!!!

Publiée par Giannis Antonakis sur vendredi 8 juin 2018

 

ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΤΟΥ ΠΑΝΑΓΟΥ ΤΣΑΝΤΙΛΑ/I LOVE ALIMOS

O Γιάννης Αντωνάκης με τον παραολυμπιονίκη της κολύμβησης Κώστα Φύκα

Διαβάστε Επίσης

Ένα Σχόλιο στο “Γιάννης Αντωνάκης: Ο άνθρωπος που αναγέννησε το δημοτικό κολυμβητήριο Αλίμου (ΕΙΚΟΝΕΣ)

  • 10/06/2018 at 2:00 μμ
    Permalink

    Άοκνος εργάτης για το κοινωνικό σύνολο, τεράστια η προσφορά του Γιάννη Αντωνάκη στο Δήμο, στους αθλούμενους, τα παιδιά και τους γονείς τους.

    Θερμά συγχαρητήρια και καλή συνέχεια στο έργο σας.

    Απαντήστε

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.