Γλυφάδα: Συνεχίζονται τα έργα για την αναβάθμιση του οδικού δικτύου




Συνεχίζονται με αμείωτη ένταση οι ασφαλτοστρώσεις στη Γλυφάδα, για την αναβάθμιση του οδικού δικτύου της πόλης.

Σε εξέλιξη βρίσκονται τα έργα στην Γεννηματά, από το ύψος της Γορτυνίας, τα οποία είχαν σταματήσει μετά την διένεξη με τον δήμο Ελληνικού-Αργυρούπολης.

“Στο συγκεκριμένο δρόμο προηγήθηκαν αντιπλημμυρικά έργα, ενώ το έργο θα ολοκληρωθεί μετά από σύντομη στάση στη διασταύρωση με την Αττικής, γιατί κι εκεί εκκρεμεί ένα τελευταίο σκάψιμο για αντιπλημμυρικά” αναφέρει ο δήμαρχος Γιώργος Παπανικολάου.

“Αμέσως μετά συνεχίζουμε την ασφαλτόστρωση στην Ελευθέρου Ανθρώπου, την Κων/νου Αθανάτου (στο συγκεκριμένο δρόμο θα κατασκευάσουμε και νησίδα με νέα δέντρα και φωτισμό στο μέσο της), την Παπανδρέου (από Γούναρη μέχρι Βέμπο), την Όλγας (από Γούναρη μέχρι Βέμπο) και σε ολόκληρη την παραλιακή οδό της πόλης μας Διαδόχου Παύλου.
Αμέσως μετά θα μπούμε και πάλι στους εσωτερικούς δρόμους που υπάρχει ανάγκη σε όλη την πόλη, όπως κάνουμε με συνέπεια την τελευταία τριετία.

Το μεγάλο πρόγραμμα των ασφαλτοστρώσεων που εκτελείται καθόλη τη διάρκεια της θητείας μας πραγματοποιείται με ίδιους πόρους που εξοικονομούμε με πολύ μεγάλο αγώνα , με μεγάλη και σοβαρή προετοιμασία σε όλα τα επίπεδα, με μελέτες, διαγωνισμούς, συμβάσεις, ελέγχους, με κοπιώδη προσπάθεια που οδηγεί τελικά στο αποτέλεσμα που βλέπουμε όλοι μετά την παράδοση των έργων.

Είναι κοινός πια τόπος ότι το πρόγραμμα οδοποιίας και πεζοδρόμησης που εκτελείται σε όλη τη Γλυφάδα αναβαθμίζει καθοριστικά την καθημερινότητά μας και αλλάζει θετικά την εικόνα της πόλης μας”.

Μένουμε Νότια – έλα στο ελεύθερο και ανεξάρτητο group των Νοτίων Προαστίων για να μοιραστούμε ότι συμβαίνει δίπλα μας.Ειδήσεις, σχόλια, εθελοντισμός, αγορά, έξοδος, καλή ζωή, νεολαία, διασκέδαση, πολιτισμός, περιβάλλον, αθλητισμός, ανθρώπινες ιστορίες. (ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ- ΑΛΙΜΟΣ – ΒΑΡΗ – ΒΟΥΛΑ – ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ – ΕΛΛΗΝΙΚΟ – ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ – ΓΛΥΦΑΔΑ -ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ – ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ – ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ)

 

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.