Hλιούπολη: Ένα γοητευτικό μαγικό ταξίδι σε χώρες ονειρικές




Ο «Π.Α.Ο.Δ.ΗΛ-Γρηγόρης Γρηγορίου» σας προσκαλεί στην παράσταση των Παιδικών Τμημάτων του Θεατρικού Εργαστηρίου του Δήμου Ηλιούπολης, την Τετάρτη 20 Ιουνίου 2018, στις 7 μ.μ. στο Θέατρο του Δημαρχιακού Μεγάρου (Σοφοκλή Βενιζέλου & Κουντουριώτη), σε διδασκαλία & σκηνοθεσία της θεατρολόγου, κας Μαρίας Μπιτσακάκη.

Το Θεατρικό Εργαστήρι της πόλης μας παρουσιάζει ένα από τα πιο αγαπημένα έργα της Ξένιας Καλογεροπούλου, τον «Οδυσσεβάχ», μια ιστορία που γοητεύει και συγκινεί μικρούς και μεγάλους, βασισμένη στους μύθους, στα λαϊκά παραμύθια και την επική λογοτεχνία.

Πρόκειται για ένα γοητευτικό μαγικό ταξίδι σε χώρες ονειρικές, με αλλόκοτους ήρωες, ένα παραμύθι όπου τα πάντα είναι δυνατά και αδύνατα, αληθινά και ψεύτικα. Είναι η ιστορία του Οδυσσεβάχ – ή μήπως του Οδυσσέα και του Σεβάχ του Θαλασσινού-, που κουρασμένος από τις περιπέτειες του πολέμου, ξεκινά για το ταξίδι της επιστροφής στην πατρίδα του την Ιθαγδάτη.

Μία ιδιαίτερη παράσταση για μικρούς αλλά και μεγαλύτερους θεατές, που πιστεύουν στην αξία της προσπάθειας, στην αξία της πατρίδας, στη νίκη του καλού και του δικαίου.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε στο τηλ. 210 9940699 ή να επισκεφτείτε την ιστοσελίδα μας www.politismos-ilioupoli.gr

Είσοδος ελεύθερη

Μένουμε Νότια – έλα στο ελεύθερο και ανεξάρτητο group των Νοτίων Προαστίων για να μοιραστούμε ότι συμβαίνει δίπλα μας.Ειδήσεις, σχόλια, εθελοντισμός, αγορά, έξοδος, καλή ζωή, νεολαία, διασκέδαση, πολιτισμός, περιβάλλον, αθλητισμός, ανθρώπινες ιστορίες. (ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ- ΑΛΙΜΟΣ – ΒΑΡΗ – ΒΟΥΛΑ – ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ – ΕΛΛΗΝΙΚΟ – ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ – ΓΛΥΦΑΔΑ -ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ – ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ – ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ)

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.