Hλιούπολη: Ποια παιδιά δικαιούνται δωρεάν συμμετοχή στο καμπ




Το Τμήμα Σχεδιασμού Προγραμμάτων Κοινωνικής Πολιτικής της Διεύθυνσης Κοινωνικής Προστασίας Υγείας-Παιδείας και Εθελοντισμού του Δήμου Ηλιούπολης σε συνεργασία με τον Πολιτιστικό Αθλητικό Οργανισμό (ΠΑΟΔΗΛ), προσφέρει τη δυνατότητα σε παιδιά ευάλωτων κοινωνικών ομάδων της πόλης μας να συμμετέχουν δωρεάν στο ΚΑΜΠ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗΣ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ στις εγκαταστάσεις του Α΄ κλειστού Γυμναστηρίου Ηλιούπολης (Εθν. Μακαρίου & Ηρ. Κων/λου)

Το πρόγραμμα αφορά παιδιά ηλικίας 6 έως 12 ετών (γεννηθέντες 2012-2006)

Το πρόγραμμα θα πραγματοποιηθεί τις περιόδους

Από 18 Ιουνίου έως 29 Ιουνίου 2018

Από 2 Ιουλίου έως 13 Ιουλίου 2018

Από 16 Ιουλίου έως 27 Ιουλίου 2018

Τα απαραίτητα δικαιολογητικά τα οποία χρειάζεται να προσκομίσουν οι ενδιαφερόμενοι είναι:

Αίτηση – Υπεύθυνη δήλωση συμμετοχής
Φωτοτυπία λογαριασμού ΔΕΚΟ (ΔΕΗ ή ΟΤΕ ή ΕΥΔΑΠ) που να πιστοποιεί τη μόνιμη κατοικία στην Ηλιούπολη
Εκκαθαριστικό
Τα έντυπα Αίτηση – Υπεύθυνη δήλωση και το Ιατρικό δελτίο Κατασκηνωτή μπορούν να εκτυπωθούν από τη σελίδα του Δήμου ή να παραληφθούν από την αρμόδια υπάλληλο στο κτίριο Κοινωνικών δομών του Δήμου Ηλιούπολης επί της οδού Ηρώς Κωνσταντοπούλου 45.

Τα κριτήρια επιλογής θα είναι κοινωνικοοικονομικά προκειμένου να εξυπηρετηθούν παιδιά ευάλωτων κοινωνικών ομάδων, ως οικονομικό κριτήριο είναι 4.000,00 ετήσιο εισόδημα.

Τα δικαιολογητικά γίνονται δεκτά έως και την Παρασκευή 22 Ιουνίου 2018 στο κτίριο Κοινωνικών δομών του Δήμου Ηλιούπολης επί της οδού Ηρώς Κωνσταντοπούλου 45.

Για παροχή πληροφοριών οι ενδιαφερόμενοι γονείς μπορούν να καλούν στο τηλέφωνο 210 9955080-025 (κ. Βασιλάκη)

Μένουμε Νότια – έλα στο ελεύθερο και ανεξάρτητο group των Νοτίων Προαστίων για να μοιραστούμε ότι συμβαίνει δίπλα μας.Ειδήσεις, σχόλια, εθελοντισμός, αγορά, έξοδος, καλή ζωή, νεολαία, διασκέδαση, πολιτισμός, περιβάλλον, αθλητισμός, ανθρώπινες ιστορίες. (ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ- ΑΛΙΜΟΣ – ΒΑΡΗ – ΒΟΥΛΑ – ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ – ΕΛΛΗΝΙΚΟ – ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ – ΓΛΥΦΑΔΑ -ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ – ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ – ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ)

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.