Η Ένωση Γονέων Αγίου Δημητρίου βάζει γκόλ στην αδιαφορία (EIKONEΣ)




Με μεγάλη επιτυχία τελείωσε το 7ο Πρωτάθλημα – Γιορτή ποδοσφαίρου που διοργάνωσε η Ένωση Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων του Δήμου Αγίου Δημητρίου στο πλαίσιο των δραστηριοτήτων της, σε συνεργασία με τον Οργανισμό Πολιτισμού Αθλητισμού και Περιβάλλοντος.

Οι 500 Μαθητές- Αθλητές, αγόρια και κορίτσια, που συμμετείχαν κατέπληξαν με τις επιδόσεις αλλά και με το ήθος τους, όλους όσους παραβρέθηκαν στο γήπεδο, στην περιοχή του Ασυρμάτου τα Σαββατοκύριακα 19-20 και 26-27 Μαΐου και τους ανταπέδωσαν τα χειροκροτήματα με 280 γκολ.

Κατά την διάρκεια των τελικών πραγματοποιήθηκαν οι πρώτοι αγώνες δεξιοτεχνίας όπου οι μικροί μπαλαδόροι κατέπληξαν το κοινό που τους παρακολουθούσε να «ζωγραφίζουν» στο γήπεδο.

Η ατμόσφαιρα ήταν «καυτή» αφού η δυνατή μουσική και η παρουσία των γονέων και των παιδιών με τύμπανα και πανό φωνάζοντας συνθήματα, δημιούργησαν κλίμα πραγματικής γιορτής.

Τους τελικούς σφύριξε Διαιτητής, μέλος του Συνδέσμου Διαιτητών Ποδοσφαίρου Αθήνας και ευχάριστη έκπληξη ήταν η παρουσία του διεθνή Έλληνα ποδοσφαιριστή Παναγιώτη Ρέτσου ο οποίος συμμετείχε στη βράβευση, φωτογραφήθηκε και μοίρασε αυτόγραφα σε όλου όσους παραβρέθηκαν στο γήπεδο, πάρα το τριήμερο.

Για την ιστορία, πρωταθλήτρια ομάδα στην κατηγορία “Α-Γ τάξεις” αναδείχθηκε το 10ο Δημοτικό σχολείο , ενώ στις “Δ-ΣΤ τάξεις” το 7ο Δημοτικό.

Τα κύπελλα ήθους κέρδισαν για την κατηγορία “Α- Γ τάξη” το 11ο Δημοτικό Σχολείο, ενώ για την “Δ- ΣΤ Τάξη” το 8ο Δημοτικό

Δύο ακόμη κύπελλα, σήκωσαν οι πρώτοι σκόρερ του πρωταθλήματος, ενώ όλα τα παιδιά πήραν αναμνηστικό δίπλωμα καθώς και μετάλλια που είχαν φιλοτεχνηθεί από τους εκπαιδευόμενους και τους εκπαιδευτές του κέντρου διημέρευσης Κ.Ε.Ε.Π.Ε.Α. “Ορίζοντες”

Το κύριο μήνυμα της διοργάνωσης ήταν  ΝΑΙ στον ΑΘΛΗΤΙΣΜΟ, ΟΧΙ στην ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ και πιστεύουμε ότι μπορούμε Όλοι Μαζί να τα καταφέρουμε.
Ευχαριστούμε όλους όσους δεν έμειναν αδιάφοροι, για την συμμετοχή, τη βοήθεια και την συνεργασία τους.

Μένουμε Νότια – έλα στο ελεύθερο και ανεξάρτητο group των Νοτίων Προαστίων για να μοιραστούμε ότι συμβαίνει δίπλα μας. Ειδήσεις, σχόλια, εθελοντισμός, αγορά, έξοδος, καλή ζωή, νεολαία, διασκέδαση, πολιτισμός, περιβάλλον, αθλητισμός, ανθρώπινες ιστορίες. (ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ- ΑΛΙΜΟΣ – ΒΑΡΗ – ΒΟΥΛΑ – ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ – ΕΛΛΗΝΙΚΟ – ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ – ΓΛΥΦΑΔΑ -ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ – ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ – ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ)

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.