Με δαπάνη του δήμου Αλίμου η κηδεία του Άλεξ




Mε δαπάνη του δήμου Αλίμου θα γίνει την Τετάρτη 12 Ιουνίου, στις 11 το πρωί, στο νεκροταφείο του Παλαιού Φαλήρου, η κηδεία του 14χρονου Αλέξιου, που έχασε τη ζωή του την περασμένη Παρασκευή, στην παραλιακή, όταν παρασύρθηκε από αυτοκίνητο.

Ο Θουκυδίδειος Οργανισμός Πολιτισμού και Αθλητισμού Αλίμου και ο Ναυτικός Όμιλος Καλαμακίου, κάνουν έκκληση σε όποιους επιθυμούν να βοηθήσουν την οικογένειά του, αντί στεφάνου να καταθέσουν χρήματα στον λογαριασμό της μητέρας του:

(Εθνική Τράπεζα αρ.λογαριασμού 156/621378-25 Νικολέτα Τσεκρεζι)

Δίπλα στην οικογένεια και το τρίτο δημοτικό σχολείο Αλίμου:

Ένα παιδί μας, ο μικρός Αλέξης έφυγε τόσο πρόωρα για την γειτονιά των αγγέλων.
Μαθητής,αθλητής….ένα παιδί δικό μας.
Ας προσφέρουμε ότι μπορούμε (αντί στεφάνου) στην οικογένεια του και παρακαλούμε οποίον άλλο μπορεί και επιθυμεί να βοηθήσει.(επικοινωνήστε με την αντιπρόεδρο του συλλόγου παναγοπουλου έφη 6932606992)
(Εθνική Τράπεζα αρ.λογαριασμού 156/621378-25 Νικολέτα Τσεκρεζι–μητέρα του Αλέξη)

Ο δήμαρχος Αλίμου, Ανδρέας Κονδύλης μιλώντας σε τηλεοπτική εκπομπή επισήμανε για μια ακόμη φορά ότι ο δήμος δεν διαθέτει δικό του κοιμητήριο. “Τηλεφώνησα ο ίδιος στον δήμαρχο Παλαιού Φαλήρου, τον κ.Χατζηδάκη και του ζήτησαν να παραχωρήσει στην οικογένεια χώρο για να ταφεί το παιδί τους. Δυστυχώς το πρόβλημα είναι τεράστιο και πρέπει κάποια στιγμή η πόλη να αποκτήσει κοιμητήριο”.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ: Ο Άλιμος πενθεί για τον Άλεξ – Την Τετάρτη το τελευταίο αντίο (VIDEO&ΕΙΚΟΝΕΣ)

 

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.