Μια ξεχωριστή έκδοση του Δήμου Αλίμου




Πέντε γοητευτικές διαδρομές στην πόλη του Αλίμου περιλαμβάνονται στο καλαίσθητο βιβλίο – οδηγό που εξέδωσε ο Δήμος Αλίμου με τίτλο «Αρχαιολογικοί Περίπατοι στον Άλιμο».
Συγγραφέας του οδηγού η αρχαιολόγος κυρία Κωνσταντίνα Καζά – Παπαγεωργίου, που προτείνει περιπάτους άσκησης σώματος και νου στους αρχαιολογικούς θησαυρούς της γενέτειρας του Θουκυδίδη.
Η παρουσίαση του βιβλίου θα γίνει τη Δευτέρα 18 Ιουνίου 2018, στο Πολιτιστικό Κέντρο Αλίμου (Λ. Ιωνίας 96), στις 19:00.
Ο οδηγός θα διανεμηθεί δωρεάν στους παρευρισκομένους, ενώ στη συνέχεια θα διανεμηθεί, επίσης δωρεάν, σε όλους τους μαθητές των σχολείων του Αλίμου.
Στην εκδήλωση θα μιλήσουν ο Δήμαρχος Αλίμου Ανδρέας Κονδύλης, ο Στέφανος Γερουλάνος, καθηγητής Χειρουργικής και Ιστορίας της Ιατρικής και η συγγραφέας.

Μένουμε Νότια – έλα στο ελεύθερο και ανεξάρτητο group των Νοτίων Προαστίων για να μοιραστούμε ότι συμβαίνει δίπλα μας. Ειδήσεις, σχόλια, εθελοντισμός, αγορά, έξοδος, καλή ζωή, νεολαία, διασκέδαση, πολιτισμός, περιβάλλον, αθλητισμός, ανθρώπινες ιστορίες. (ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ- ΑΛΙΜΟΣ – ΒΑΡΗ – ΒΟΥΛΑ – ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ – ΕΛΛΗΝΙΚΟ – ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ – ΓΛΥΦΑΔΑ -ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ – ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ – ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.