Νέα Σμύρνη: STOP στα εγκαταλελειμμένα αυτοκίνητα




Το πρώτο εξάμηνο του 2018 η Υπηρεσία Καθαριότητας έχει περισυλλέξει 78 εγκαταλελειμμένα αυτοκίνητα από τις γειτονιές της σε μια προσπάθεια να μειώσει τις εστίες μόλυνσης, να ελευθερώσει πολύτιμες θέσεις στάθμευσης και να διευκολύνει τη ζωή των πολιτών.
Για τον τρόπο και τις διαδικασίες που απαιτούνται προκειμένου ένα ακινητοποιημένο για μεγάλο χρονικό διάστημα αυτοκίνητο να περισυλλεγεί και να ανακυκλωθεί μπορείτε να ενημερώνεστε στα τηλέφωνα 1568 και 213 2025940.
Σας επισημαίνουμε πως ένα αυτοκίνητο που δεν φέρει πινακίδες κυκλοφορίας επειδή έχουν παραδοθεί, οφείλει να βρίσκεται σε κλειστό, ιδιωτικό χώρο στάθμευσης και όχι σε δημόσια οδό, διαφορετικά μπορεί να θεωρηθεί «εγκαταλελειμμένο».

Μένουμε Νότια – έλα στο ελεύθερο και ανεξάρτητο group των Νοτίων Προαστίων για να μοιραστούμε ότι συμβαίνει δίπλα μας. Ειδήσεις, σχόλια, εθελοντισμός, αγορά, έξοδος, καλή ζωή, νεολαία, διασκέδαση, πολιτισμός, περιβάλλον, αθλητισμός, ανθρώπινες ιστορίες. (ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ- ΑΛΙΜΟΣ – ΒΑΡΗ – ΒΟΥΛΑ – ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ – ΕΛΛΗΝΙΚΟ – ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ – ΓΛΥΦΑΔΑ -ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ – ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ – ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.