Νέοι από όλη την Ελλάδα στο δωρεάν σεμινάριο Pit Stop του ΙΕΚ ΑΛΦΑ Γλυφάδας




Ακόμα μία εκπαιδευτική πρωτοπορία του ΙΕΚ ΑΛΦΑ στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία, καθώς την «αγκάλιασαν» νέοι από όλη την Ελλάδα, με κλίση στις σπουδές Μηχανολογίας και αγάπη για τη Μηχανοτρονική!

Ο λόγος για το δωρεάν σεμινάριο εξειδίκευσης στην Οργάνωση και Λειτουργία Pit Stop, που διοργάνωσε ο Τομέας Μηχανολογίας του ΙΕΚ ΑΛΦΑ σε συνεργασία με την Vogiatzis Tuning, στις νέες, υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις του ΙΕΚ ΑΛΦΑ στην Γλυφάδα, Λ. Βουλιαγμένης 57.

Νέοι από όλη την Ελλάδα, που ενδιαφέρονται για σπουδές Μηχανολογίας, αλλά και επαγγελματίες στον κλάδο του αυτοκινήτου και της Μηχανοτρονικής, κατέκλυσαν το ΙΕΚ ΑΛΦΑ επί της Λ. Βουλιαγμένης, για να παρακολουθήσουν μια πλήρως οργανωμένη, κινητή μονάδα service αγώνων ταχύτητας και 2 αγωνιστικά αυτοκίνητα της Vogiatzis Tuning, που έχουν κατακτήσει κορυφαίες θέσεις στα πρωταθλήματα!

Στο καινοτόμο event έδωσαν το «παρών» οι άρτια καταρτιζόμενοι σπουδαστές της ειδικότητας «Τεχνικός Μηχανοτρονικής» του ΙΕΚ ΑΛΦΑ, αλλά και το δημοφιλές pop idol Shaya ως guest– έκπληξη!

Kάνε κι εσύ τη σωστή… εκκίνηση για την επαγγελματική σου αποκατάσταση, με σπουδές στο ΙΕΚ ΑΛΦΑ!

Για περισσότερες πληροφορίες για τα τμήματα Σεπτεμβρίου 2018:

  • ΙΕΚ ΑΛΦΑ Αθήνας: Πατησίων 31, 210 5279500
  • ΙΕΚ ΑΛΦΑ Πειραιά: Φίλωνος 39, 210 41 20313
  • ΙΕΚ ΑΛΦΑ Γλυφάδας: Λ. Βουλιαγμένης 57, 210 9640117
  • ΙΕΚ ΑΛΦΑ Θεσσαλονίκης: Βαλαωρίτου 9, 2310 552406
  • https://www.iekalfa.gr/

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.