Νέος παιδότοπος στη Γλυφάδα – Ετοιμάζεται το καράβι στην παραλία (ΕΙΚΟΝΕΣ)




Tην Τετάρτη 20 Ιουνίου θα γίνουν τα εγκαίνια ενός νέου παιδότοπου, στην οδό Ηφαίστου, πίσω από την εφορία της Γλυφάδας. Ο δήμος δημιούργησε και θέσεις στάθμευσης για να εξυπηρετούνται αυτοί που πηγαίνουν στην ΔΟΥ.

Παράλληλα με πυρετώδεις ρυθμούς ετοιμάζεται ο παιδότοπος στην παραλία με σήμα κατατεθέν ένα μεγάλο καράβι.

 

Δείτε την ανακοίνωση του δημάρχου Γιώργου Παπανικολάου:

“Τα σχολεία κλείνουν, ένας ακόμα νέος πρότυπος παιδότοπος ανοίγει στη Γλυφάδα!

Σε ένα χώρο παρατημένο επί χρόνια, στην οδό Ηφαίστου πίσω από τη ΔΟΥ Γλυφάδας, δουλέψαμε με πείσμα πάνω στην εγκαταλελειμμένη έκταση και με πολύ κέφι και φαντασία ετοιμάσαμε έναν ακόμη πρότυπο παιδότοπο που η περιοχή τον είχε πραγματικά ανάγκη και έλειπε, αλλά κι ένα μοναδικό χώρο αναψυχής για μικρούς και μεγάλους, με καθιστικά, πολλά νέα δέντρα, κ.ά.
Μαζί με αυτά δημιουργήσαμε και νέες θέσεις στάθμευσης, για να εξυπηρετείται η παιδική χαρά, αλλά και η ΔΟΥ.

Την επόμενη Τετάρτη, 20 Ιουνίου, στις 7 το απόγευμα, εγκαινιάζουμε και παραδίδουμε σε όλα τα παιδιά της πόλης μας την ολοκαίνουργια εγκατάσταση, όπως πάντα με τις πιο σύγχρονες προδιαγραφές: Ξεχωριστό σχεδιασμό, ποιοτικά υλικά, πρωτότυπα παιχνίδια, δάπεδο ασφαλείας, χλοοτάπητα υψηλών προδιαγραφών, φώτα LED νέας γενιάς και πολλά ακόμα.

Και επειδή παραμένουμε προσηλωμένοι στο δικό μας, παιδικό κόσμο, αμέσως μετά ακολουθεί μια ακόμα έκπληξη: Ολοκληρώνεται ένας νέος παιδότοπος στην παραλία μας, με ένα ξεχωριστό καράβι στο κέντρο του, στο τέλος Ιουνίου. Περισσότερα προσεχώς!

Με όλη μας την αγάπη σας περιμένουμε, μικρούς και μεγάλους, στα εγκαίνια την ερχόμενη Τετάρτη. Συνεχίζουμε”.

Δείτε εδώ περισσότερες φωτογραφίες

Μένουμε Νότια – έλα στο ελεύθερο και ανεξάρτητο group των Νοτίων Προαστίων για να μοιραστούμε ότι συμβαίνει δίπλα μας.Ειδήσεις, σχόλια, εθελοντισμός, αγορά, έξοδος, καλή ζωή, νεολαία, διασκέδαση, πολιτισμός, περιβάλλον, αθλητισμός, ανθρώπινες ιστορίες. (ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ- ΑΛΙΜΟΣ – ΒΑΡΗ – ΒΟΥΛΑ – ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ – ΕΛΛΗΝΙΚΟ – ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ – ΓΛΥΦΑΔΑ -ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ – ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ – ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ)

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.