Νυχτερινές βόλτες με ασφάλεια στο Γκολφ της Γλυφάδας (ΕΙΚΟΝΕΣ)




Η τοποθέτηση λαμπτήρων LED περιμετρικά του νέου πεζόδρομου και ποδηλατόδρομου του Γκολφ  δημιουργεί τις ιδανικές συνθήκες για τις θερινές βόλτες και ποδηλατάδες των κατοίκων ενισχύοντας ταυτόχρονα την ασφάλειά τους. Ακολουθεί η σχετική ανακοίνωση του δημάρχου Γιώργου Παπανικολάου:

Οι καλοκαιρινές βραδιές στην Αττική είναι ιδανικές για βόλτες κι εμείς μόλις βάλαμε την τελευταία πινελιά στον «καμβά» του ξεχωριστού πεζόδρομου και ποδηλατόδρομου που δημιουργήσαμε περιμετρικά του Γκόλφ.

Κάποια πράγματα δεν περιγράφονται αποτελεσματικά με μια ανάρτηση – πρέπει να το δείτε από κοντά:
Ο σύγχρονος και οικολογικός φωτισμός που βάλαμε γύρω από το Γκολφ (οι φωτογραφίες είναι από την οδό Τσιτσάνη) με λάμπες LED τελευταίας τεχνολογίας, μαζί με τις κουτσουπιές και τους σχίνους που φυτέψαμε, τον ολοκαίνουργιο πεζόδρομο που κατασκευάσαμε και τη νέα περίφραξη που τοποθετήσαμε, δημιουργούν ένα χώρο πραγματικά μοναδικό, ιδανικό για περιπάτους και ποδηλατάδες.

Ένας ήσυχος – και καλά φωτισμένος πλέον – πεζόδρομος στην καρδιά της Γλυφάδας, που θα αποτελέσει ένα βάλσαμο για όλους μας για το καλοκαίρι που ξεκινά.

Καλούς περιπάτους!

Σημείωση: Για το νέο κύκλο αναβάθμισης του δημοτικού μας φωτισμού (κομμάτι του οποίου είναι οι δρόμοι πέριξ του Γκολφ) με ίδιες δαπάνες, με περισσότερα από 2.000 φωτιστικά LED νέας γενιάς, θα επανέλθω σύντομα με λεπτομέρειες.

 

 

Μένουμε Νότια – έλα στο ελεύθερο και ανεξάρτητο group των Νοτίων Προαστίων για να μοιραστούμε ότι συμβαίνει δίπλα μας.Ειδήσεις, σχόλια, εθελοντισμός, αγορά, έξοδος, καλή ζωή, νεολαία, διασκέδαση, πολιτισμός, περιβάλλον, αθλητισμός, ανθρώπινες ιστορίες. (ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ- ΑΛΙΜΟΣ – ΒΑΡΗ – ΒΟΥΛΑ – ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ – ΕΛΛΗΝΙΚΟ – ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ – ΓΛΥΦΑΔΑ -ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ – ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ – ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ)

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.