Ο Γιάννης Καλπούζος παρουσίασε το «Γινάτι» στον «Γαλαξία»




Με ιδιαίτερη επιτυχία πραγματοποιήθηκε στον Πολιτιστικό Πολυχώρο «Γαλαξίας» η παρουσίαση του τελευταίου βιβλίου του Γιάννη Καλπούζου με τίτλο «Γινάτι, ο σοφός της λίμνης». Τον λογοτέχνη, που μας ταξίδεψε με τον δικό του μοναδικό τρόπο στο παρελθόν, συνδυάζοντας τις ιστορικές γνώσεις με την περιπέτεια και τον έρωτα, προλόγισε η Υπεύθυνη Γραφείου Τύπου και Δημοσίων Σχέσεων του Δήμου Νέας Σμύρνης και Πρόεδρος του Συλλόγου Ηπειρωτών Κλαίρη Δεληγιάννη.
Στην εκδήλωση συμμετείχε η Ένωση Ηπειρωτών Νέας Σμύρνης Παλαιού Φαλήρου «Η Τιτάνη», καθώς η πλοκή του μυθιστορήματος εκτυλίσσεται στη λίμνη των Ιωαννίνων. Για το λόγο αυτό, άλλωστε, η λογοτεχνική βραδιά πλαισιώθηκε από τραγούδια, χορούς και παραδοσιακά κεράσματα της Ηπείρου.
Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Δήμαρχος Νέας Σμύρνης Σταύρος Τζουλάκης, ο Γενικός Γραμματέας του Δήμου Μιχάλης Χρηστάκης, αντιδήμαρχοι και δημοτικοί σύμβουλοι, καθώς και εκπρόσωποι Πολιτιστικών Συλλόγων Νέας Σμύρνης και Παλαιού Φαλήρου.

Μένουμε Νότια – έλα στο ελεύθερο και ανεξάρτητο group των Νοτίων Προαστίων για να μοιραστούμε ότι συμβαίνει δίπλα μας.Ειδήσεις, σχόλια, εθελοντισμός, αγορά, έξοδος, καλή ζωή, νεολαία, διασκέδαση, πολιτισμός, περιβάλλον, αθλητισμός, ανθρώπινες ιστορίες. (ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ- ΑΛΙΜΟΣ – ΒΑΡΗ – ΒΟΥΛΑ – ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ – ΕΛΛΗΝΙΚΟ – ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ – ΓΛΥΦΑΔΑ -ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ – ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ – ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ)

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.