Παλαιό Φάληρο: Οι Παλαίμαχοι του Παναθηναϊκού παίζουν μπάλα για καλό σκοπό




Την ευκαιρία να δείξουν για μια ακόμη φορά το κοινωνικό τους πρόσωπό θα έχουν οι Παλαίμαχοι άσσοι του ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ που αντιμετωπίζουν την Δευτέρα 25 Ιουνίου 2018 και ώρα 18.00 την Μικτή Αθηνών Π.Α.Σ. Π.Φάληρο & Υπαλλήλων της Γ.Γ. Αθλητισμού με τα έσοδα να διατίθενται στην «ΠΙΣΤΗ».

Ο αγώνας θα πραγματοποιηθεί στο γήπεδο ΣΩΤΗΡΗΣ ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ και την ομάδα του ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ
πλαισιώνουν τα μεγαλύτερα ονόματα της ιστορίας του συλλόγου, οι οποίοι με την συμμετοχή τους αναδεικνύουν το τεράστιο κοινωνικό έργο και την προσφορά τους προς τον συνάνθρωπο με πλήθος ανάλογων αγώνων και δράσεων.
Όπως χαρακτηριστικά σημειώνει και ο Δήμαρχος Παλαιού Φαλήρου Διονύσης Χατζηδάκης :

«Για μια ακόμα φορά οι Παλαίμαχοι Ποδοσφαιριστές του ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ, θα αγωνισθούν για ένα σημαντικό φιλανθρωπικό σκοπό, δείχνοντας την αγάπη τους για τον σύλλογο ΠΙΣΤΗ των Γονέων & Κηδεμόνων παιδιών με νεοπλασματικές ασθένειες. Οι Παλαίμαχοι Ποδοσφαιριστές των πρασίνων έχοντας δώσει πλήθος αγώνων στην Ελλάδα και το εξωτερικό, θα μπούνε για ακόμη μια φορά στο γήπεδο ΣΩΤΗΡΗΣ ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ για να αγωνισθούν για τον σύλλογο «ΠΙΣΤΗ» που τόσο βοηθά τα παιδιά με νεοπλασματικές ασθένειες και τις οικογένειες τους.

Καλούμε λοιπόν όλους τους φιλάθλους, να παρευρεθούν την Δευτέρα στις 18:00 στον συγκεκριμένο αγώνα ώστε
να στηρίξουν τη σημαντική αυτή προσπάθεια και να καμαρώσουν τα μεγαλύτερα ονόματα του ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ»

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.