Παράσταση διαμαρτυρίας για τους πλειστηριασμούς στην εφορία Γλυφάδας




Κάτω τα χέρια από τη λαϊκή κατοικία – Αγώνας ενάντια στις κατασχέσεις

Η κυβέρνηση σφίγγει τη θηλιά στο λαιμό μας.

Μετά τα μέτρα εξασφάλισης της υφαρπαγής της λαϊκής κατοικίας από τις τράπεζες με τους ηλεκτρονικούς πλειστηριασμούς, προχωρούν ακόμα παραπέρα με την απόφαση για κατασχέσεις ακινήτων για χρέη προς το Δημόσιο και τα ασφαλιστικά ταμεία.

Είναι μία απόφαση που βάζει σε άμεσο κίνδυνο την πλειοψηφία των λαϊκών οικογενειών, σε μια περίοδο που τα ληξιπρόθεσμα χρέη προς την εφορία ξεπέρασαν τα 105 δισ. ευρώ, με το 80% αυτών να είναι ποσά μέχρι τις 3.000 ευρώ και τις κατασχέσεις να ξεκινούν από τα 500 ευρώ οφειλής. Ακόμα και ο Δήμος πλέον μπορεί να βγάλει στο σφυρί περιουσιακά στοιχεία που έχουν χρέη ακόμα και για πρόστιμα από κλήσεις της Δημοτικής Αστυνομίας, χρέη στους παιδικούς σταθμούς, για νερό και αποχέτευση.

Η Επιτροπή Αγώνα Γλυφάδας

προχωράει σε παράσταση διαμαρτυρίας για τους ηλεκτρονικούς πλειστηριασμούς

την ΠΕΜΠΤΗ 14 ΙΟΥΝΗ και ώρα 9 το πρωί στην ΕΦΟΡΙΑ ΓΛΥΦΑΔΑΣ

Καλούμε τους εργαζόμενους, τους αυτοαπασχολούμενους, τους συνταξιούχους, τους ανέργους, τις γυναίκες και την νεολαία  να πάρουν μέρος στην παράσταση διαμαρτυρίας.
Να οργανώσουν συσκέψεις, συγκεντρώσεις, διαμαρτυρίες, κινητοποιήσεις που θα δυναμώσουν την πίεση στην κυβέρνηση.
Οργανώνουμε την πάλη ενάντια στις κατασχέσεις, στους χώρους δουλειάς, στις γειτονιές, στα Ειρηνοδικεία, στις εφορίες , με όλες τις μορφές.

 

Έχουμε τη δύναμη να τους εμποδίσουμε
Όλοι στον αγώνα!

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.