Προχωρούν κανονικά οι εργασίες στο κτήριο του πρώην Ο.Π.Ε.




(ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ)

Επειδή πολλά γράφονται για το κτήριο του πρώην Ο.Π.Ε. επί της οδού Μαρίνου Αντύπα, ότι εγκαταλείφθηκε και αφέθηκε στην τύχη του, πληροφορούμε τους δημότες ότι μετά από ενέργειες της Δημοτικής Αρχής το κτήριο θα φιλοξενήσει τη ΔΟΥ Ηλιούπολης και όμορων Δήμων καθώς και το Ινστιτούτο Επιμόρφωσης στελεχών του Υπουργείου Οικονομικών.

Οι εργασίες συνεχίζονται εντατικά στο εσωτερικό του κτηρίου και από πληροφορίες που έχουμε θα ξεκινήσει να λειτουργεί στις αρχές του 2019.

Δυστυχώς στην πόλη μας η παραπληροφόρηση είναι χαρακτηριστική για κάποιους που υπηρετούν μικροπολιτικές σκοπιμότητες. Εμείς θα συνεχίσουμε με αντικειμενικότητα να πληροφορούμε τον λαό της Ηλιούπολης ώστε να μπορεί να βγάλει τα συμπεράσματά του.

Μένουμε Νότια – έλα στο ελεύθερο και ανεξάρτητο group των Νοτίων Προαστίων για να μοιραστούμε ότι συμβαίνει δίπλα μας. Ειδήσεις, σχόλια, εθελοντισμός, αγορά, έξοδος, καλή ζωή, νεολαία, διασκέδαση, πολιτισμός, περιβάλλον, αθλητισμός, ανθρώπινες ιστορίες. (ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ- ΑΛΙΜΟΣ – ΒΑΡΗ – ΒΟΥΛΑ – ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ – ΕΛΛΗΝΙΚΟ – ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ – ΓΛΥΦΑΔΑ -ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ – ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ – ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ)

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.