Στοίχημα: Νίκη για Κολομβία, ανταγωνιστική η Αίγυπτος (VIDEO)




Τρία παιχνίδια στο σημερινό πρόγραμμα του Παγκοσμίου Κυπέλλου, στις 15:00 η Κολομβία κοντράρεται με την Ιαπωνία και στις 18:00 η Πολωνία αντιμετωπίζει την Σενεγάλη, στις δύο αναμετρήσεις οι οποίες ρίχνουν την “αυλαία” της 1ης αγωνιστικής, ενώ στις 21:00 διεξάγεται το πρώτο ματς για τη 2η αγωνιστική ανάμεσα στην Ρωσία και την Αίγυπτο. Πριν περάσουμε στην ανάλυση των προγνωστικών, μην ξεχνάτε ότι στο Betarades.gr μπορείτε να βρείτε έναν αναλυτικό οδηγό σχετικά με τις στοιχηματικές εταιρίες, όπως για παράδειγμα η Tipbetοι οποίες δραστηριοποιούνται νόμιμα στην χώρα μας.

Κερδίζει η Κολομβία

Ξεκινάμε τις προτάσεις στοιχήματος με το “δυνατό” σημείο της ημέρας, το οποίο προκύπτει από την αναμέτρηση Κολομβία – Ιαπωνία. Για δεύτερη διαδοχική φορά οι Κολομβιανοί δίνουν το “παρών” σε ένα Παγκόσμιο Κύπελλο, στο προηγούμενο έκαναν τρεις νίκες στον όμιλο, έφτασαν μέχρι τα προημιτελικά, όμως εκεί αποκλείστηκαν από την οικοδέσποινα Βραζιλία. Στα προκριματικά τερμάτισαν στην 4η θέση του ομίλου της Νοτίου Αμερικής, στη Ρωσία συμμετέχουν σε ένα γκρουπ που τους επιτρέπει να ελπίζουν ότι θα πάρουν το “εισιτήριο” για την επόμενη φάση. Στην αποστολή βρίσκονται παίκτες που πρωταγωνιστούν στο κορυφαίο επίπεδο, όπως ο Φαλκάο, ο Μπάκα και ο Ροντρίγκες, μεταξύ άλλων, σήμερα αντιμετωπίζουν μία ομάδα η οποία δεν προετοιμάστηκε κάτω από τις καλύτερες δυνατές συνθήκες. Πιο συγκεκριμένα, οι “σαμουράι” λίγους μήνες πριν από την έναρξη του Μουντιάλ προχώρησαν σε αλλαγή προπονητή, με τον Βαχίντ Χαλίλχοντζιτς να “πληρώνει” τις κακές σχέσεις τους με τους αστέρες της ομάδας, αλλά και την τραγική εικόνα στα φιλικά του Μαρτίου ( 1-1 με Μάλι, ήττα με 2-1 από την Ουκρανία) και τον Ακίρα Νισίνο να τον αντικαθιστά. Και με αυτόν, όμως, η Ιαπωνία δεν πείθει μέχρι στιγμής, ηττήθηκε από Γκάνα (0-2) και Ελβετία (0-2 επίσης), ήταν καλύτερη απέναντι στην Παραγουάη, την οποία κέρδισε με 4-2. Η Κολομβία είναι σαφέστατα μία πιο ποιοτική ομάδα, μπορεί να πάρει τη νίκη σήμερα και θα τη στηρίξουμε επιλέγοντας τον “άσσο” σε απόδοση 1.75.

Με το No Goal στην “Otkrytiye Arena”

Συνεχίζουμε με τον αγώνα Πολωνία – Σενεγάλη. Με μπροστάρη τον εξαιρετικό Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι, η Πολωνία ρίχνεται σήμερα στη “μάχη”, στην επιστροφή της σε ένα Παγκόσμιο Κύπελλο μετά από 12 χρόνια. Πολύ καλοί στα προκριματικά οι Πολωνοί, τερμάτισαν στην 1η θέση του ομίλου τους με 25 βαθμούς σε δέκα ματς (8-1-1), στα τελευταία φιλικά της προετοιμασίας τους κέρδισαν Κορέα (3-2) και Λιθουανία (4-0), ενώ έμειναν στο 2-2 με τη Χιλή. Από την άλλη πλευρά, η Σενεγάλη κατάφερε να φτάσει για δεύτερη φορά στην ιστορία της στα τελικά, στοχεύει στην πρόκριση στην επόμενη φάση, η αποστολή της δεν θα είναι εύκολη, αλλά δεν μπορεί να χαρακτηριστεί και ανέφικτη. Πρόκειται για μία ομάδα που είναι αρκετά καλή στα αμυντικά της καθήκοντα, στα τέσσερα τελευταία παιχνίδια που έδωσε κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας της, μπορεί να πέτυχε μία μόλις νίκη (1-2-1), ωστόσο η εστία της παραβιάστηκε μία μόνο φορά. Στο δια ταύτα, περιμένουμε τις δύο αντιπάλους ιδιαίτερα προσεκτικές σήμερα και θα πάμε με το No Goal σε απόδοση 1.90.

Ισορροπία ημιχρόνου στην Αγία Πετρούπολη

Ολοκληρώνουμε τις προτάσεις μας με τον αγώνα της Ρωσίας απέναντι στην Αίγυπτο. Καλύτερα από ότι περίμεναν ίσως και οι ίδιοι κύλησαν τα πράγματα στην πρεμιέρα για τους Ρώσους. Αντιμετώπισαν τη Σαουδική Αραβία, απέβαλαν γρήγορα το άγχος, ανοίγοντας το σκορ στο 12’, πριν το φινάλε του ημιχρόνου πέτυχαν ένα ακόμη τέρμα, στο β’ μέρος το σκορ έφτασε στο 5-0. Η Αίγυπτος, από την άλλη, τα έδωσε όλα απέναντι στην Ουρουγουάη, άντεξε μέχρι το 89’, αλλά τότε δέχθηκε το γκολ από τον Χιμένες και δεν είχε τον χρόνο να αντιδράσει. Αγωνίστηκε, βέβαια, χωρίς τον Σαλάχ, ενώ σήμερα ο αστέρας της Λίβερπουλ θα βρίσκεται πιθανότατα στην αρχική ενδεκάδα. Οι “φαραώ” έδειξαν ιδιαίτερα ανταγωνιστικοί την 1η αγωνιστική, σήμερα γνωρίζουν ότι με ήττα “αποχαιρετούν” ουσιαστικά τις όποιες ελπίδες για πρόκριση, περιμένουμε ότι οι δύο ομάδες δε θα πάρουν μεγάλα ρίσκα στο πρώτο μέρος και θα επιλέξουμε την ισοπαλία στο ημίχρονο, ενδεχόμενο το οποίο βρίσκουμε σε απόδοση 2.05

Επισκεφθείτε το Betarades.gr, διαβάστε από νωρίς το πρωί τα previews όλων των αγώνων της ημέρας, δείτε τα προγνωστικά μας στη στήλη αριστερά και ενημερωθείτε για τα αποτελέσματα των αγώνων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας.

Δείτε παρακάτω τα βίντεο με τις αναλύσεις και στις στοιχηματικές εκτιμήσεις για τα σημερινά παιχνίδια του Μουντιάλ:

Κολομβία – Ιαπωνία

Πολωνία – Σενεγάλη

Ρωσία – Αίγυπτος

https://www.youtube.com/watch?v=YYkwCo-W2TU

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.