Τα “γελαστά μολύβια” στηρίζουν την Παιδόπολη Αλίμου




Φέτος οι μαθητές του Στ3 του 7ου Δημοτικού σχολείου Αλίμου με τη στήριξη του δασκάλου τους κ. Ηλία Καθαρόπουλου εξέδωσαν μια Συλλεκτική Έκδοση Σχολικής Εφημερίδας με πλούσιο υλικό άρθρων, συνεντεύξεων και φωτογραφιών.

Οι μικροί δημοσιογράφοι μετά από “μεγάλο δημιουργικό κόπο” αποφάσισαν να πουλήσουν την εφημερίδα τους και τα κέρδη της να τα διαθέσουν για φιλανθρωπικό σκοπό με μορφή δωροεπιταγής στο “Ίδρυμα Παιδόπολη Άγιος Αντρέας που βρίσκεται στον Άλιμο.

Προκειμένου όλοι να συνδράμουμε ώστε αυτή η δωροεπιταγή να περιέχει το μέγιστο δυνατό ποσό για τα παιδιά του Ιδρύματος Παιδόπολη Άγιος Αντρέας, οι μαθητές του Στ3 θα στήσουν έναν πάγκο πώλησης της εφημερίδας τους την Πέμπτη 14/6/2018 στην αυλή των 2ου και 7ου Δημοτικών Σχολείων Αλίμου, όπου θα πραγματοποιηθεί και η γιορτή τέλους της σχολικής χρονιάς.

Ο ίδιος πάγκος θα υπάρχει και την Παρασκευή 15/6/2018 όπου θα είναι η ημέρα παραλαβής των απολυτηρίων για όλες τις τάξεις των σχολείων μας. Καθώς όλο αυτό ξεκίνησε δημιουργικά και θέλουμε να τελειώσει με αγάπη ο καθένας μπορεί να δώσει για κάθε φύλλο εφημερίδας ό,τι ποσό επιθυμεί. Εκ μέρους των μαθητών του Στ3 Το Δ.Σ του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 7ου Δημοτικού Σχολείου Αλίμου.

Μένουμε Νότια – έλα στο ελεύθερο και ανεξάρτητο group των Νοτίων Προαστίων για να μοιραστούμε ότι συμβαίνει δίπλα μας. Ειδήσεις, σχόλια, εθελοντισμός, αγορά, έξοδος, καλή ζωή, νεολαία, διασκέδαση, πολιτισμός, περιβάλλον, αθλητισμός, ανθρώπινες ιστορίες. (ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ- ΑΛΙΜΟΣ – ΒΑΡΗ – ΒΟΥΛΑ – ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ – ΕΛΛΗΝΙΚΟ – ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ – ΓΛΥΦΑΔΑ -ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ – ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ – ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ

 

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.