Ξεχωριστή και μοναδική γαστρονομική εμπειρία στο Bolivar Beach Bar




To Bolivar Beach Bar που εδώ και λίγα χρόνια αποτελεί τον πιο hot προορισμό της πόλης,  βρίσκεται στην «Ακτή του Ήλιου», στον Άλιμο.

Πρόκειται για έναν νέο πόλο έλξης χιλιάδων ανθρώπων που κάθε χρόνο δίνει ζωή στις γύρω επιχειρήσεις και καθιστά τον Άλιμο επίκεντρο της παραλιακής ζώνης.

Γνωστό για το απαράμιλλο επίπεδο φιλοξενίας και τις ποικίλες επιλογές του για φαγητό, το Bolivar προσφέρει μια μοναδική γευστική εμπειρία. Οι καταξιωμένοι σεφ Σωτήρης Παξιμαδάς και Σπύρος Μάρκου, με τις ιδιαίτερες γαστρονομικές δημιουργίες τους διεγείρουν τις αισθήσεις και υπόσχονται ξεχωριστά και ιδιαίτερα γευστικά ταξίδια.

Το Bolivar είναι αναμφισβήτητα ένας από τους πιο ελκυστικούς προορισμούς για δείπνο στην Αθήνα, καθώς σερβίρει αυθεντική μεσογειακή κουζίνα με μια διεθνή πινελιά, από νωρίς το πρωί έως αργά το βράδυ. Οι γευστικές επιλογές είναι πολλές και σε εξαιρετικά προσιτές τιμές. Το ανακαινισμένο εστιατόριο προσφέρει στους επισκέπτες μια ξεχωριστή και μοναδική γαστρονομική εμπειρία.

Καθημερινά από τις 09:00 πμ μέχρι τη 01:00 πμ μια ατέλειωτη ποικιλία γεύσεων σερβίρεται στους επισκέπτες του Bolivar και είναι τόσο διαφορετική όσο και το γαστρονομικό υπόβαθρο της ομάδας Bolivar. Το δείπνο στο Bolivar είναι μια εμπειρία που οι επισκέπτες δεν θα ξεχάσουν ποτέ, μια συναρπαστική ανάμνηση που θα μείνει στην καρδιά και το μυαλό με κάθε πιάτο που σερβίρεται.

Bolivar

Official Url: www.bolivarbeachbar.gr

Official Facebook Page: https://www.facebook.com/BolivarBeachBar/?fref=ts

Official You Tube Page: https://www.youtube.com/channel/UCn74-PKG6l3mC7STG0od2hQ

Official Google Map: https://www.google.gr/maps/place/Bolivar+Beach

Πληροφορίες

Τοποθεσία: Ακτή του Ήλιου, Άλιμος

Μετακίνηση: Τραμ στάση «Καλαμάκι», Λεωφορεία: 101,142, A1, A2, B1, B2, X96 στάση 3η Καλαμακίου – Transportation Check Link: http://www.zee.gr/stop/1549

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.