Ξενάγηση στη μαρίνα Αλίμου (ΕΙΚΟΝΕΣ)




Ενθουσιασμένα έμειναν τα παιδιά του 1ου Γυμνασίου Αλίμου μετά την επίσκεψή τους, την Παρασκευή 18 Μαΐου 2018, στη μαρίνα Αλίμου.

Η εκπαιδευτική αυτή εκδρομή πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο της πιλοτικής δράσης του Δήμου Αλίμου «Γνωρίζω την πόλη μου», με θέμα «Ανακαλύπτοντας τη Μαρίνα της γειτονιάς μου» και στόχο να γνωρίσουν οι μαθητές καλύτερα την πόλη τους αλλά και το θαλάσσιο περιβάλλον.

Τα παιδιά ενημερώθηκαν για τη λειτουργία της Μαρίνας, της μεγαλύτερης στην Ελλάδα και τη Νοτιοανατολική Μεσόγειο, για το πρόγραμμα «ΓΑΛΑΖΙΑ ΣΗΜΑΙΑ», για τις καταδυτικές εργασίες και τη συλλογή απορριμμάτων από τον βυθό και ξεναγήθηκαν στο ειδικά διαμορφωμένο για εκδηλώσεις τουριστικό σκάφος BOUNTY.

Τη δημιουργία και τον συντονισμό της δράσης επιμελήθηκαν η Γεωργία Ροπόκη από τη μαρίνα Αλίμου και η Αντιδήμαρχος Αλίμου Μαίρη Ανανιάδου σε συνεργασία με τον διευθυντή του 1ου Γυμνασίου Αλίμου, Σωτήρη Καρώ.

Μένουμε Νότια – έλα στο ελεύθερο και ανεξάρτητο group των Νοτίων Προαστίων για να μοιραστούμε ότι συμβαίνει δίπλα μας. Ειδήσεις, σχόλια, εθελοντισμός, αγορά, έξοδος, καλή ζωή, νεολαία, διασκέδαση, πολιτισμός, περιβάλλον, αθλητισμός, ανθρώπινες ιστορίες. (ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ- ΑΛΙΜΟΣ – ΒΑΡΗ – ΒΟΥΛΑ – ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ – ΕΛΛΗΝΙΚΟ – ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ – ΓΛΥΦΑΔΑ -ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ – ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ – ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ)

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.