Γλυφάδα: O ANOΓ βράβευσε τον Περικλή Δορκοφίκη




(Περικλής Δορκοφίκης  –  Αντιδήμαρχος Πόλης και Τεχνικών Υπηρεσιών του δήμου Γλυφάδας)

Με σύμμαχο τον καιρό, δεκάδες θαρραλέοι συμπολίτες μας – μικροί και μεγάλοι – βούτηξαν και φέτος για να πιάσουν τον Σταυρό.

Είθε ο Αγιασμός των υδάτων να είναι ευλογία για τις οικογένειές μας, για τον καθένα προσωπικά , για την πόλη μας .
Να είμαστε πάντα καλά με υγεία και κάθε χρόνο τέτοια μέρα να βρισκόμαστε στην παραλία της Γλυφάδας μας για την μεγάλη γιορτή της Χριστιανοσύνης.

Ευχαριστώ θερμά τον ANOG ( ΑΝΟΓ Γλυφαδας) Athletic Nautical Club of Glyfada,τον πρόεδρο και όλα τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου, για την τιμητική αυτή βράβευση ως παλιό αθλητή του συλλόγου!
Ευχαριστώ όλους όσους βρέθηκαν σήμερα, σε αυτή την πολύ ξεχωριστή ημέρα για μένα. Χάρη στον ΑΝΟΓ έκανα το όνειρό μου πραγματικότητα, να παίζω το άθλημα που αγαπώ, στην πόλη που αγαπώ…την Γλυφάδα μας που με ανέδειξε ως κολυμβητή αρχικά και ως μπασκετμπολίστα αργότερα και που στη συνέχεια με τίμησε και με εξέλεξε στη διοίκηση της πόλης. Από αυτό το πόστο, του Δημοτικού Συμβούλου και όποια άλλη θέση ευθύνης μου έχει αναθέσει ο Δήμαρχός μας, ο Giorgos Papanikolaou II βρίσκομαι κάθε στιγμή δίπλα στα αθλητικά σωματεία και τους συλλόγους της πόλης μας και φυσικά στον ΑΝΟΓ και τους στηρίζω και θα τους στηρίζω και στο μέλλον με κάθε τρόπο.

Θεωρώ μεγάλη μου τιμή που ανδρώθηκα αθλητικά στη Γλυφάδα, μέσα από τις τάξεις του ΑΝΟΓ και θα είμαι για πάντα ευγνώμων για αυτό.

Σας ευχαριστώ και πάλι μέσα από την καρδιά μου και μακάρι ο ΑΝΟΓ να συνεχίσει να διακρίνεται και να αναδεικνύει νέα παιδιά σε όλα τα αθλήματα.

Χρόνια πολλά και Καλή Φώτιση σε όλους μας!

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.