Νέα ανδρική ομάδα μπάσκετ στον Άλιμο




Η πρότυπη Ακαδημία Καλαθοσφαίρισης South BC, ανακοινώνει την δημιουργία Ανδρικής ομάδας, με συμμετοχή στην Δ’ Εσκανά και κύρια έμφαση στον αναπτυξιακό χαρακτήρα του τμήματος.  H South Αλίμου η οποία λειτουργεί από το 2013 και αριθμεί περισσότερα από 200 μέλη, αξιοποιώντας ενιαίο εκπαιδευτικό μοντέλο προχωρά δυναμικά στην φυσική ακολουθία του σχεδιασμού της. Νέοι κατά πλειοψηφία U22 θα στελεχώσουν την Ανδρική ομάδα του South BC μέ έδρα το κλειστό γήπεδο Αλίμου, υπό τις οδηγίες του Head Coach Γιώργου Γκουγκούτση και στόχο την δημιουργία ενός δυναμικού και αμιγώς αναπτυξιακού συνόλου.

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ HEAD COACH ΓΙΩΡΓΟΥ ΓΚΟΥΓΚΟΥΤΣΗ

Παρά τη νεαρή ηλικία του ο Coach Γκουγκούτσης (Απόφοιτος ΤΕΦΑΑ και Καθηγητής Φυσικής Αγωγής) έχει δημιουργήσει τον δικό του μύθο στα γήπεδα της ΕΣΚΑ όντας προπονητης  κυρίως σε αγωνιστικά τμήματα του ΓΣΗ για 12 συναπτά έτη. Πλήρες κείμενο βιογραφικού.

ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΕΙΣ ΜΙΑ ΘΕΣΗ ΣΤΟ ΑΝΔΡΙΚΟ ΤΗΣ SOUTH BC ΑΛΙΜΟΥ ? ΠΑΤΗΣΕ ΕΔΩ.

ΑΛΛΑΖΟΝΤΑΣ ΤΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ

H South BC χαράζει πορεία παράλληλα με τον αναπτυξιακό χαρακτήρα των τοπικών κατηγοριών, επενδύοντας σε εξειδικευμένους επαγγελματίες και δυναμικές συνέργειες.

  1. Άμεση φιλοσοφία μας και διαχωριστικός παράγοντας του ανδρικού τμήματος είναι η συστηματική προπόνηση και η όρεξη για βελτίωση.
  2. Εξειδικευμένη εκγύμναση – Η λειτουργική (functional) προπόνηση μέσα από την βασική μεθοδολογία του Crossfit
  3. Συνεργασία με εξειδικευμένους συμβούλους NA System – US College Scholarships για την επιτευξη αθλητικών ή ακαδημαϊκών υποτροφιών σε πανεπιστήμια των ΗΠΑ.
  4. Πλήρης στατιστική κάλυψη αγώνων σε συνεργασία με τη  Αμερικανική πλατφόρμα Hudl
  5. Κάλυψη βίντεο όλων των αγώνων και άμεση διάθεση τους.
  6. Στοχευμένη βελτίωση – Ανάλυση ατομικών δεξιοτήτων καλαθοσφαίρισης και παροχή εξειδικευμένου προγράμματος
  7. Συνεργασία με το κέντρο Φυσιοθεραπείας Physiotherapy & Rehab και τον κ. Βαγγέλη Θεοδοσοπουλο.
  8. Συνεργασία με την διεθνούς κύρους και δραστηριοποίησης κλινική Διαιτολόγο – Διατροφολόγο, κα. Ευγενία Ηλιάδου.

 

ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΝΔΡΙΚΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ

Η επιτροπή ανδρικού τμήματος καλαθοσφαίρισης South BC αποτελείται από τον Head Coach Γιώργο Γκουγκούτση και τους υπεύθυνους ακαδημίας Άνθη Αλέξανδρο και Γιάννη Ηλιόπουλο. Στόχος της επιτροπής Ανδρικού είναι η χάραξη και η εφαρμογή μακρόπνοου σχεδιασμού με γνώμονα την ανάπτυξη των αθλητών και την εξέλιξη τους μέσα από το εκπαιδευτικό μοντέλο της South BC.

Για οποιαδήποτε επικοινωνία μπορείτε να καλείτε στο τηλέφωνο 213 045 0612.

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.