Ανδρέας Κονδύλης: Περήφανοι για τον Άλιμο που φτιάξαμε (VIDEO&ΕΙΚΟΝΕΣ)




Στην καρδιά των χιλιάδων κατοίκων του Αλίμου, που είναι περήφανοι για την πόλη τους, μίλησε ο δήμαρχος Ανδρέας Κονδύλης, στον απολογισμό του έργου της δημοτικής αρχής 2014-2019.

Η ατμόσφαιρα στη θεατρική σκηνή “Κάρολος Κουν” ήταν πανηγυρική.

“Είμαστε περήφανοι για την πόλη μας, για το έργο μας και για τους ανθρώπους και την κοινωνία που υπηρετούμε. Για όλους εσάς που είστε εδώ απόψε”.

Ο Ανδρέας Κονδύλης αναφέρθηκε στα έργα που πραγματοποιήθηκαν και άλλαξαν της εικόνα της πόλης και στα μεγάλα έργα που έρχονται.

“Δεν είναι εύκολο να περιγράψεις 4,5 χρόνια σκληρής δουλειάς μέσα σε λίγα λεπτά” είπε

“Πρέπει να πάρουμε αυτοδυναμία από την πρώτη Κυριακή. Από εκεί και πέρα είμαστε ανοιχτοί σε συγκλίσεις, συναινέσεις και συνεργασίες, αλλά πάντα σε μία υγιή βάση, με διαφάνεια, ανοιχτά χαρτιά, πάνω στη βάση προγραμμάτων”.

ΟΙ 48 ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΤΗΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΚΙΝΗΣΗΣ “ΑΓΑΠΩ ΤΟΝ ΑΛΙΜΟ”

ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ΤΟΜΗΣ
ΑΚΡΙΒΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
ΑΛΒΑΝΟΣ ΝΙΚΟΣ
ΑΛΕΞΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ ΑΝΔΡΟΝΙΚΗ
ΑΝΤΩΝΑΚΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ
ΑΡΑΠΑΚΗ ΜΑΡΙΑ
ΑΣΤΕΡΙΑΔΗΣ ΣΤΡΑΤΟΣ
ΒΕΡΓΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ
ΓΑΡΥΦΑΛΑΚΗΣ ΜΑΝΟΣ
ΓΚΙΟΛΙΑΣ ΧΡΗΣΤΟΣ
ΓΚΟΝΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ
ΔΑΜΙΑΝΟΠΟΥΛΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
ΔΑΝΟΧΡΗΣΤΟΥ ΝΤΟΡΑ
ΔΑΣΚΑΛΑΚΗΣ ΣΤΡΑΤΟΣ
ΔΙΑΜΑΝΤΗΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ
ΔΟΥΔΩΝΗ ΕΥΗ
ΕΥΑΓΓΕΛΙΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ
ΖΑΧΑΡΙΑ ΕΥΦΡΟΣΥΝΗ
ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑ ΙΩΑΝΝΑ
ΚΑΡΑΜΟΛΕΓΚΟΣ ΑΡΤΕΜΗΣ
ΚΕΣΙΣΟΓΛΟΥ ΑΝΝΑ
ΚΟΣΜΑ ΣΟΦΙΑ
ΚΥΡΙΑΚΑΚΗ ΑΜΑΛΙΑ
ΛΑΖΑΡΙΔΗΣ ΒΑΓΓΕΛΗΣ
ΛΟΥΚΑΣ ΠΑΥΛΟΣ
ΜΑΚΑΡΙΓΑΚΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
ΜΑΡΓΕΤΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ
ΜΑΡΙΟΛΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ
ΜΕΛΙΣΣΑΡΑΤΟΥ ΛΟΥΚΙΑ
ΜΕΝΙΔΗΣ ΣΤΡΑΤΗΣ
ΜΗΛΙΩΝΗΣ ΧΑΡΗΣ
ΜΠΑΚΙΡΤΖΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ
ΜΠΟΥΤΖΙΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
ΝΑΝΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
ΝΙΚΟΛΑΤΟΥ ΔΑΝΑΗ
ΞΕΝΟΥ ΜΑΡΙΑ
ΞΕΠΑΠΑΔΑΚΗ ΜΑΡΙΑ
ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ ΠΑΥΛΟΣ
ΠΑΠΑ ΓΕΩΡΓΙΑ
ΠΕΡΗΦΑΝΟΥ ΚΛΕΑΝΘΗ
ΠΕΤΣΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
ΣΑΜΟΛΗΣ ΑΝΤΩΝΗΣ
ΣΙΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ
ΣΜΥΡΛΗ ΜΑΡΙΑ
ΣΥΡΜΑ ΘΕΟΔΩΡΑ
ΦΑΛΙΕΡΟΣ ΚΩΣΤΑΣ

 

 

Την εκδήλωση άνοιξαν οι Vanilla Swing 

 

TO BINTEO ME TON ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟ

Η ΥΠΟΔΟΧΗ ΤΟΥ ΚΟΝΔΥΛΗ ΜΕ ΑΤΕΛΕΙΩΤΑ ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΗΜΑΤΑ

Μόλις με ανταμείψατε για τα 4,5 χρόνια σκληρής δουλειάς

Ήταν ένα δύσκολο, αλλά όμορφο ταξίδι. Δουλέψαμε σκληρά και προσπαθήσαμε να κάνουμε την πόλη μας καλύτερη. Δώσαμε όλο μας τον εαυτό για να μπορούμε σήμερα, το 2019, να λέμε ότι παραδίδουμε μια πόλη διαφορετική, μια πόλη καλύτερη από αυτή που αναλάβαμε.

Γινόμαστε ολοένα και περισσότεροι, αλλά παραμένουμε ρομαντικοί.

Γιατί είμαστε περήφανοι για τον Άλιμο

Είμαστε περήφανοι για τη σπουδαία ιστορία που έχει ο τόπος μας. Τα πλούσια αρχαιολογικά ευρήματα που έχει η πόλη μας, πρέπει να τα διαδώσουμε παντού για να προσελκύσουμε επισκέπτες. Περήφανοι νια τη φυσική ομορφιά του τόπου, με μεγάλο παραλιακό μέτωπο, λόφους, πράσινο που προσπαθούμε να το κάνουμε καλύτερο και να το αναδείξουμε. Περήφανοι για το σήμερα, όλα αυτά τα προγράμματα, τις δράσεις, για να έχει η πόλη μας ποιότητα και πολιτισμό στην καθημερινότητά της.

Περήφανοι για τις σπουδαίες προοπτικές που ανοίγονται μπροστά μας. Τεράστιες προοπτικές τουριστικής ανάπτυξης. Δουλεύουμε μεθοδικά καθημερινά για την οικονομική ανάπτυξη του Αλίμου.

Και φυσικά είμαστε περήφανοι για τους κατοίκους της πόλης, αυτό το καθαρό φως που είναι έντονο στον Άλιμο, αντανακλάται στα πρόσωπα των ανθρώπων μας.

Cine Άλιμος

Ο θερινός κινηματογράφος της πόλης μας, το Cine Άλιμος, ήταν ένα από το το πιο σημαντικά έργα της πόλης μας, που τον εγκαινιάσαμε με τον φίλο μας Ανδρέα Σμαραγδή, ο οποίος μας τιμά απόψε με την παρουσία του.

Η εγκατάσταση του  φωτισμού της πόλης με led

Ξηλώνουμε 6.000 παλιά φωτιστικά και βάζουμε φωτισμό νέας τεχνολογίας, που θα βοηθήσει στο να κυκλοφορούν με ασφάλεια τη νύχτα οι κάτοικοι, στην πρόληψη της εγκληματικότητας,. Πληρώνουμε ένα εκατομμύριο το χρόνο για ρεύμα και θα γλιτώνουμε τα μισά.

Η μεγάλη επένδυση στη μαρίνα Αλίμου

 

 

 

Η προεκλογική περίοδος που έχει ήδη ξεκινήσει είναι, δυστυχώς, η πιο λασπολογική, άθλια, αήθης προεκλογική περίοδος που έχει ζήσει η πόλη μας, εξ αιτίας συγκεκριμένων παρατάξεων. 2-3 υποψήφιοι Δήμαρχοι, αντί να συμβάλλουν να σηκώσουμε την πόλη μας πιο ψηλά, έχουν επιλέξει να μας επιτίθενται ασταμάτητα με ψέμματα, λάσπη και κακοήθεια, να ζημιώνουν την πόλη μας και να δηλητηριάζουν την κοινωνία

Γιατί πρέπει να πάρουμε αυτοδυναμία από την πρώτη Κυριακή

Υπάρχει ο κίνδυνος της ακυβερνησίας. Έχουμε βάλει τον δύσκολο στόχο να πάρουμε λίγο πιο πάνω από το 50%, ώστε να έχουμε την πλειοψηφία των 17 εδρών στις 33, στο δημοτικό συμβούλιο.

Και είμαστε βεβαίως ανοιχτοί σε κάθε συνεργασία, αλλά με ανοιχτά χαρτιά πάνω στο τραπέζι για το καλό της πόλης μας, σε βάθος προγράμματος.

 

Αγώνας μέχρι την τελευταία στιγμή

Ανδρέα Κονδύλης και Γιώργος Παπανικολάου: Δυο νέοι δήμαρχοι που αναγέννησαν τη Γλυφάδα και τον Άλιμο

 

Όλη η ομιλία του Ανδρέα Κονδύλη

Καλωσορίσατε!!

Σας ευχαριστώ πάρα πολύ για την παρουσία σας εδώ απόψε. Νομίζω ότι απόψε είναι η μεγαλύτερη συγκέντρωση που έχει γίνει ποτέ στο Κουν

Πριν από 6 χρόνια, το 2013, ξεκινήσαμε από αυτόν εδώ τον χώρο την πορεία για έναν καλύτερο Άλιμο, παρουσιάζοντας την ανεξάρτητη κίνηση «Αγαπώ τον Άλιμο».

Ήμασταν λίγοι και ‘ρομαντικοί’, στην πορεία γίναμε περισσότεροι και διαρκώς γινόμαστε όλο και περισσότεροι! Παραμένουμε όμως ‘ρομαντικοί’!

Σας ευχαριστώ πάρα πολύ για τη συμπόρευση όλα αυτά τα χρόνια, την εμπιστοσύνη και την αγάπη σας!

  • Τα 4,5 χρόνια που πέρασαν, από το Σεπτέμβριο 2014 ως σήμερα, δουλέψαμε σκληρά, δώσαμε τον καλύτερο εαυτό μας, κάναμε την πόλη να αλλάξει.

Ελπίζω να συμφωνήσετε μαζί μας ότι σήμερα, το 2019, παραδίδουμε μία πόλη καλύτερη από αυτή που παραλάβαμε.

Ότι σήμερα, το 2019, μπορούμε ευπρόσωπα να λέμε ότι είμαστε «ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΛΙΜΟ»! Αυτό θα είναι και το σύνθημα της εκστρατείας μας.

  • Περήφανοι για τον Άλιμο σημαίνει
  • Περήφανοι για την ιστορία μας (που πλέον αναδεικνύουμε)
  •   Περήφανοι  για την φυσική ομορφιά του τόπου μας (που αναδεικνύουμε-προστατεύουμε)
  • Περήφανοι για το σήμερα της πόλης μας (που κάνουμε όλο και καλύτερο, με δομές-

υπηρεσίες – λειτουργία της πόλης, ώστε να υπάρχει ποιότητα και πολιτισμός στην καθημερινότητα)

Περήφανοι για το αύριο (που σχεδιάζουμε και θεμελιώνουμε γερά, καθώς η πόλη μας έχει

μοναδικές δυνατότητες τουριστικής ανάπτυξης)

Περήφανοι για τους ανθρώπους και την κοινωνία που υπηρετούμε. Για όλους εσάς που

είστε εδώ απόψε!

Το φως του Αλίμου αντανακλάται και στα πρόσωπα των ανθρώπων του. Το φως αυτό έχουμε και απόψε εδώ στη συνάντησή μας.

Το φως αυτό θέλουμε να επικρατήσει σε όλη την κοινωνία και σε αυτήν την

προσπάθεια είστε οι σπουδαιότεροι σύμμαχοι και πρεσβευτές μας!!

ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΜΟΥ ΦΙΛΟΙ ΚΑΙ ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΣ,

Δεν είναι εύκολο να περιγράψεις 4,5 χρόνια σκληρής δουλειάς μέσα σε λίγα λεπτά.

Ξενύχτια, τρέξιμο, οργάνωση, προσπάθειες, επιτυχίες, αποτυχίες, διεκδικήσεις, λύπες, απογοητεύσεις, στενοχώριες, αλλά και χαρές, δημιουργία, διακρίσεις…

Προσπαθήσαμε να βάλουμε τα κυριότερα από τα έργα μας σε ένα όμορφο και καλαίσθητο έντυπο. Αφήσαμε πολλά απ’ έξω, γιατί δεν χωράγανε όλα στο έντυπο, παρόλο που βγήκε 40 σελίδες…

Καθώς το προετοιμάζαμε, μετρήσαμε περισσότερα από 450 σημαντικά έργα. Όταν λέμε «450 έργα», μετράμε ως 1 έργο τις ασφαλτοστρώσεις 70 οδών, ύψους 3.000.000 €. Μετράμε ως 1 έργο την επισκευή 600 πεζοδρομίων (πολλοί μου ζητάτε να φτιάξουμε και το δικό σας πεζοδρόμιο-φτιάχνουμε διαρκώς-δεν προλαβαίνουμε όλα τα πεζοδρόμια του Αλίμου μέσα σε μία θητεία!! Ψηφίστε μας να ξαναβγούμε, να φτιάξουμε άλλα 600!!). Μετράμε ως 1 έργο τη δημιουργία του Cine Άλιμος, που λειτουργεί φέτος για 4η χρονιά, έχουν προβληθεί εκατοντάδες ταινίες και έχουν γίνει πάνω από 20 συναντήσεις με μεγάλους Έλληνες δημιουργούς. Μετράμε ως 1 έργο την αλλαγή όλου του οδοφωτισμού στην πόλη μας με φωτιστικά led νέας τεχνολογίας, που ξεκίνησε επιτέλους αυτήν την εβδομάδα (πάνω από 6000 φωτιστικά σώματα αλλάζουν, η πόλη μας αποκτά άλλη όψη, περισσότερη ασφάλεια και εξοικονομούμε κάθε χρόνο πάνω από 400.000 € από την κατανάλωση ηλεκτρικού ρεύματος.

Τα έργα αυτά τα είχαμε εξαγγείλει και υποσχεθεί σε αυτόν εδώ τον χώρο προ 5 ετών και σε αυτόν τον χώρο σήμερα επιστρέφουμε για να σας δώσουμε λόγο, να κάνουμε απολογισμό, ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ που υλοποιήσαμε όλα όσα σας είχαμε δεσμευθεί, ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ που εκτελέσαμε το 100% του Προγράμματός μας και ακόμα περισσότερα!!

Με πολλή συντομία, λοιπόν, θα σας αναφέρω ορισμένα μόνο, κύρια σημεία: (περισσότερα μπορείτε να δείτε στο έντυπο του Απολογισμού που θα σας μοιράσουμε στο τέλος της βραδυάς)

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ:

Παραλάβαμε το 2014 έναν Δήμο με οφειλές 30.000.000 €. Σήμερα οι οφειλές έχουν περιοριστεί σχεδόν στο μισό, δηλαδή στα 15.000.000 € και συνεχίζουμε!

ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ:

Μια πόλη για να είναι όμορφη, πρέπει πρώτα από όλα να είναι καθαρή και φροντισμένη. Δώσαμε μεγάλη προσοχή στην καθαριότητα της πόλης και το πράσινο και βλέπετε καθημερινά το καλό αποτέλεσμα. Είχαμε καημό να δούμε την πόλη μας καθαρή και επιτέλους την βλέπουμε!

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ:

Δεν υπάρχει αθλητικός χώρος που να μην ανακαινίσαμε και αναδείξαμε. Τα 2 ανοιχτά γήπεδα, το κλειστό γήπεδο και το κολυμβητήριο, που ανακαινίστηκε ριζικά. Το Δημοτικό μας κολυμβητήριο είναι από τα πλέον σύγχρονα στην Ελλάδα και δεν έχει καμία σχέση με το παρελθόν, που πότε ήταν ανοιχτό και πότε κλειστό, επειδή δεν είχε πετρέλαιο…

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ:

-Σινέ Άλιμος, που τόσο πολέμησαν από την αντιπολίτευση

-35 Τμήματα Πολιτισμού

-Παιδική Βιβλιοθήκη, ανακαίνιση δημοτικής βιβλιοθήκης

-Η ΖΩΗ ΕΙΝΑΙ ΩΡΑΙΑ

-πάνω από 100 εκδηλώσεις ποιότητας

-ΚΑΡΝΑΒΑΛΙΜΟΣ + ΠΑΡΑΜΥΘΟΥΠΟΛΗ  (ψυχαγωγία)

-Ανοιχτό Πανεπιστήμιο

-Πινακοθήκη που πολέμησαν, από τα πιο σημαντικά πράγματα που έχουμε κάνει για τη νέα γενιά και πάλι κ.λπ.     Χατζηδάκης τα ίδια είχε ακούσει για Φλοίσβο πινακοθήκη.  Συμβουλή του.    Εμείς δεν κοιτάμε να κάνουμε νυχτερινά μαγαζιά στην παραλία, κοιτάμε να κάνουμε πινακοθήκη

ΝΕΕΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΕΣ:

-Δημοτικό ραδιόφωνο

-Γραμμή Δημότη 15517, Novoville

-2 σταθμοί φόρτισης οχημάτων

-ψηφιακή οργάνωση Δήμου

ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ:

-Κεντρο Κοινότητας

-ΚΕΠ υγείας

-Κοινωνικό Φροντιστήριο

-Ενίσχυση κοιν.παντοπωλείο-φαρμακείο

-Εκτεταμένες δράσεις για αδέσποτα

-ανακαίνιση ΚΑΠΗ

ΠΑΙΔΙΚΕΣ ΧΑΡΕΣ:

-21

-2 νέες

ΣΧΟΛΕΙΑ:

-αύξηση δαπανών, έργα αναγκαία & πέραν ανάγκης

ΠΑΙΔΙΚΟΙ ΣΤΑΘΜΟΙ:

-2 νέοι σταθμοί

-9 νέες αίθουσες στους παλιούς

-258 νέες θέσεις παιδιών

ΥΠΟΔΟΜΕΣ

-Πολλά μικρά και μεγάλα έργα

-Δημοτική συγκοινωνία

ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ: η πιο διαφανής διοίκηση των τελευταίων χρόνων

4 ΕΚΔΟΣΕΙΣ – 9 ΒΡΑΒΕΙΑ

ΑΔΗΠΑΛ ΑΕ: αύξηση κερδοφορίας

ΜΕΓΑΛΑ ΘΕΜΑΤΑ:

-Μαρίνα Αλίμου

-ΣΥΔΝΑ

-Διοικητικά Όρια

-Κτήμα Τράχωνες

Αγαπητοί μου φίλοι και φίλες

Όλα αυτά που σας περιέγραψα, και πολλά πολλά ακόμα που δεν προλαβαίνουμε να σας αναφέρω, ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΧΑΝ ΥΛΟΠΟΙΗΘΕΙ ΑΝ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΝΑ ΕΡΓΑΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΣΤΗΡΙΖΕΙ.

Επιτρέψτε μου δημόσια απόψε να ευχαριστήσω όλους όσοι εργάστηκαν, μόχθησαν, προσέφεραν.

-Τους εργαζόμενους του Δήμου, που πολύ πιέζω καθημερινά.

-Τους μετακλητούς Συνεργάτες και ειδικούς συμβούλους μου (Γ.Γ. κ. Βαγγέλης Κακκαβής, Δημήτρης Δράκος, Νίκος Νίκας και οι κυρίες από το Γραφείο Δημάρχου Στέλλα Νίκα, Μαρία Λιαναντωνάκη, Γιάννα Πετρίδη, Άννα Αμπελιώτη)

-και, κυρίως, τους Δημοτικούς Συμβούλους που με την ψήφο τους στο Δ.Σ., την πολιτική τους στήριξη στην κοινωνία και τον καθημερινό αγώνα τους, ΕΚΑΝΑΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΡΓΟ.

Επιτρέψτε μου να τους καλέσω 1-1, να τους δείτε, να τους χειροκροτήσετε και, αν νομίζετε, να τους στηρίξετε στις προσεχείς Δημοτικές Εκλογές, γιατί θα είναι ξανά υποψήφιοι.

Στην πορεία αυτών των χρόνων υπήρξαν στελέχη της ομάδας μας που, ενώ ξεκινήσαμε μαζί, στην πορεία λοξοδρόμησαν και πρόδωσαν την εμπιστοσύνη μας. Αποδείχτηκαν ασυνεπείς, αθέτησαν τις δεσμεύσεις τους, δεν σεβάστηκαν την ψήφο των πολιτών και το πρόγραμμα της Δημοτικής Αρχής.

Όλοι αυτοί θα κριθούν σύντομα από την κοινωνία του Αλίμου.

ΕΜΕΙΣ προχωράμε πιο συμπαγείς, πιο δυνατοί, ενωμένοι, συνειδητοποιημένοι.

Διότι έχουμε κάνει πολλά, αλλά μπορούμε και θέλουμε να κάνουμε πολλά πολλά περισσότερα. Η πόλη μας έχει πολλές περισσότερες δυνατότητες.

Στην πορεία μας αυτή, την προσπάθειά μας έρχονται να ομορφύνουν και να δυναμώσουν, με το φως, την αξία τους, τη συμμετοχή τους και την Αγάπη τους για τον Άλιμο, και νέα στελέχη της ομάδας μας.

Επιτρέψτε μου να σας τους παρουσιάσω, να τους χειροκροτήσετε και αυτούς και, αν νομίζετε, να τους στηρίξετε, γιατί θα είναι υποψήφιοι Δ.Σ. στις εκλογές του Μαΐου:

Αγαπητοί μου συμπολίτες,

Η προεκλογική περίοδος που έχει ήδη ξεκινήσει είναι, δυστυχώς, η πιο λασπολογική, άθλια, αήθης προεκλογική περίοδος που έχει ζήσει η πόλη μας, εξ αιτίας συγκεκριμένων παρατάξεων. 2-3 υποψήφιοι Δήμαρχοι, αντί να συμβάλλουν να σηκώσουμε την πόλη μας πιο ψηλά, έχουν επιλέξει να μας επιτίθενται ασταμάτητα με ψέμματα, λάσπη και κακοήθεια, να ζημιώνουν την πόλη μας και να δηλητηριάζουν την κοινωνία.

Έχουν μεγάλη ευθύνη για αυτό που κάνουν και έχουν μεγάλη ευθύνη και όσοι τους ακολουθούν!

Η δυσφήμηση και η πολιτική ζημιά που μας κάνουν είναι ίσως το λιγότερο. Η ρύπανση που κάνουν στην πόλη με τα διάφορα συκοφαντικά (συχνά και ανώνυμα) έντυπά τους (μοιράζονται σωρηδόν) διορθώνεται, γιατί εμείς σεβόμαστε το περιβάλλον και καθαρίζουμε. Η ηθική ρύπανση όμως που κάνουν στην τοπική πολιτική ζωή είναι η μεγαλύτερη ζημιά, γιατί αυτή δεν διορθώνεται εύκολα. Εθίζουν την κοινωνία και ιδίως τη νέα γενιά στην ευτέλεια και τον βούρκο.

Είναι ευτύχημα που αυτόν τον δρόμο δεν τον ακολουθούν οι υπόλοιπες παρατάξεις της αντιπολίτευσης, αντιθέτως δείχνουν ήθος και πολιτική συγκρότηση.

ΕΜΕΙΣ από τη μεριά μας, δηλώνουμε σε αυτούς που μαυρίζουν τον δημόσιο βίο ότι δεν θα τους παρακολουθήσουμε στον κατήφορό τους. Στο δικό τους σκοτάδι, εμείς απαντάμε με φως!

Ας θυμούνται την παροιμία «όποιος σκάβει τον λάκο του άλλου, πέφτει ο ίδιος μέσα». Οι τόνοι λάσπης που παράγουν, θα καταπλακώσει τους ίδιους.

Και μιας και πιάσαμε τις παροιμίες, τους λέω και μία ακόμα: «Εκεί που μας χρωστάγανε, μας πήραν και το βόδι!». Πάει πολύ να μας κουνάνε το δάχτυλο και να προσπαθούν να μας δώσουν μαθήματα αυτοί που τόσο ταλαιπώρησαν την πόλη μας στο παρελθόν.

Οι πολίτες του Αλίμου γνωρίζουν καλά ποιοςς είναι ο καθένας, δεν ξεχνάνε, και στις 26 Μαΐου θα μιλήσουν!!

ΠΡΟΤΟΥ ΚΛΕΙΣΟΥΜΕ, θέλω να σας πω κάτι τελευταίο, αλλά πάρα πολύ σημαντικό:

οι επόμενες εκλογές θα διεξαχθούν με ένα νέο εκλογικό σύστημα, της λεγόμενης «απλής αναλογικής».

Ο Δήμαρχος δεν έχει πλέον μπόνους εδρών, ούτε την πλειοψηφία στο Δ.Σ. Ο Δήμαρχος λαμβάνει τόσες έδρες, όσο είναι το ποσοστό του στο πρώτο γύρο. Δηλ. αν 40% στον πρώτο γύρο και μετά 90%, στο Δ.Σ. θα έχει για 4 χρόνια το 40% των εδρών και το άλλο 60% θα είναι αντιπολίτευση. Δηλαδή Διοίκηση μειοψηφίας. Κίνδυνος για τη σταθερότητα και την αποτελεσματικότητα του Δήμου.

Γιαυτό και εμείς έχουμε βάλει έναν στόχο, δύσκολο αλλά εφικτό: να λάβουμε ποσοστό τουλάχιστον 50% στον πρώτο γύρο, ώστε να έχουμε πλειοψηφία στο Δ.Σ. και να είναι διασφαλισμένη η ομαλή πορεία του Δήμου.

Από εκεί και πέρα είμαστε ανοιχτοί σε συγκλίσεις, συναινέσεις και συνεργασίες, αλλά πάντα σε μία υγιή βάση, με διαφάνεια, ανοιχτά χαρτιά, πάνω στη βάση προγραμμάτων.

Όχι με εκβιασμούς και συμφωνίες πίσω από κλειστές πόρτες, όχι με αθέμιτες τακτικές, σαν αυτές που βλέπουμε ορισμένους να χρησιμοποιούν ακόμα και τώρα, προεκλογικά.

Για να πετύχουμε τον στόχο αυτό, είναι αναγκαίο να ενημερώσουμε και να μιλήσουμε με κάθε έναν από τους 60.000 πολίτες του Αλίμου.

Σας παρακαλούμε σε αυτήν την προσπάθεια να γίνετε όλοι σας οι συνεργάτες μας, οι πρεσβευτές μας! Μιλήστε σε όσους περισσότερους μπορείτε, ενημερώστε τους για το έργο που έχει γίνει και για την ανάγκη να δώσουν το «παρών» στην κάλπη. Είναι κρίσιμη η αναμέτρηση, είναι απαραίτητη και η παραμικρή ψήφος στον ΠΡΩΤΟ ΓΥΡΟ!!

Θα διαθέσει όποιος έρθει μισή ώρα από τον χρόνο του. Από τη μεριά μας, εμείς δεσμευόμαστε για τα επόμενα 4 χρόνια να διαθέτουμε όλο μας τον χρόνο για την πόλη!

Να δίνουμε όχι απλώς τον καλύτερό μας εαυτό, αλλά όλον μας τον εαυτό!! Όπως κάναμε τα τελευταία 4,5 χρόνια, θα συνεχίσουμε να δίνουμε όλον μας τον εαυτό για να πάει ο τόπος μας μπροστά!

Για να συνεχίσουμε να είμαστε το ίδιο, και ακόμα περισσότερο, ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ για τον Άλιμο!!

Σας ευχαριστώ για το υπέροχο ταξίδι τα τελευταία 4,5 χρόνια!! Δύσκολο, αλλά ωραίο!!

Σας ευχαριστώ πάρα πολύ που μας τιμήσαστε απόψε!!

Σας αγαπάμε!!

 

 

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.