Γκάζι στην τροχαία αστυνόμευση βάζει ο νέος διοικητής στα νότια προάστια




Η επιχειρηματική εκτόξευση των νοτίων προαστίων σε όλα τα επίπεδα, (Ελληνικό, Μαρίνα Αλίμου, Αστέρας Βουλιαγμένης, Real Estaτe, Φαληρικός Όρμος) είναι πια γεγονός! Όποιος κάνει μια βόλτα από το Μοσχάτο μέχρι και τη Βάρκιζα, καταλαβαίνει ότι κάτι γίνεται. Άλλωστε δεν είναι τυχαίο ότι εκατοντάδες χιλιάδες άτομα, διασκεδάζουν στην Αθηναϊκή Ριβιέρα και όπως μαθαίνουμε οι καθημερινές εισπράξεις συγκεκριμένων παραλιακών καφέ, σε μετρητά, δηλαδή “ζεστό” χρήμα, προκαλούν ίλιγγο ακόμη και σε εφοπλιστές που έχουν δεκάδες καράβια!

Όλο αυτό το σκηνικό πρέπει να προβληματίσει την ηγεσία της ΕΛΑΣ και να ενισχύσει γρήγορα, τις υπηρεσίες αστυνόμευσης στα νότια προάστια, για να αντιμετωπίσουν αποτελεσματικά την εγκληματικότητα αλλά και τα σοβαρά θέματα που αφορούν την Τροχαία. Όπως:

Κόντρες στη Βουλιαγμένης

Μεθυσμένοι οδηγοί

Παράνομες σταθμεύσεις

Υπερβολική ταχύτητα

Οδήγηση με κινητό

Φανταστείτε να ξεκινήσουν και τα έργα, στο πρώην αεροδρόμιο! Ο νέος διοικητής του Α΄ Τμήματος Τροχαίας Νοτιοανατολικής Αττικής, Λάμπρος Βρατσίστας, όπως μαθαίνουμε, έχει βάλει στοίχημα να πέσει όλη η υπηρεσία με τα “μούτρα” σε αυτά τα προβλήματα και οι πρώτες ενδείξεις του έργου του είναι αισιόδοξες:

Συνεχής και εμφανής παρουσία σε σηματοδότες για την ρύθμιση της κυκλοφορίας τόσο σε ώρες αιχμής όσο και κατά τη διάρκεια της νύχτας και συχνοί έλεγχοι αλκοτέστ”

Αυτές είναι οι πρώτες εντολές που έχει δώσει ενώ πρόκειται να συναντηθεί και με τους δημάρχους των πόλεων που ανήκουν στον τομέα του, για να έχει μια επίσημη εικόνα για κάθε γειτονιά.

Του ευχόμαστε καλή αρχή και και επιτυχία στο έργο του!

Διαβάστε Επίσης

Ένα Σχόλιο στο “Γκάζι στην τροχαία αστυνόμευση βάζει ο νέος διοικητής στα νότια προάστια

  • 19/09/2019 at 5:42 μμ
    Permalink

    Καλή δύναμη με τους κάγκουρες και να ξεκινήσετε το συντομότερο.

    Απαντήστε

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.