Βγήκε στους δρόμους το αυτοκινούμενο πλυντήριο κάδων του Δήμου Ηλιούπολης




Οι πρώτες πλύσεις κάδων απορριμμάτων είναι γεγονός, αφού το αυτοκινούμενο πλυντήριο κάδων του Δήμου Ηλιούπολης, μετά από σχεδόν ένα χρόνο, άρχισε από χθες να προσφέρει ξανά τις υπηρεσίες του στην πόλη.
Το χρονίζον πρόβλημα των ακάθαρτων κάδων, με την προσπάθεια όλων των στελεχών και των εργαζομένων, αρχίζει πια να αντιμετωπίζεται και σε εύλογο χρονικό διάστημα, όλοι οι κάδοι της Ηλιούπολης θα πλυθούν.
Με άμεσες ενέργειες θα επιχειρηθεί η επισκευή τουλάχιστον του ενός από τα δύο – από καιρό παροπλισμένα – παρόμοια οχήματα, ώστε η ανά τακτά διαστήματα διαδικασία πλύσης και απολύμανσης των κάδων να σταθεροποιηθεί και να μονιμοποιηθεί.

Διαβάστε Επίσης

Ένα Σχόλιο στο “Βγήκε στους δρόμους το αυτοκινούμενο πλυντήριο κάδων του Δήμου Ηλιούπολης

  • 15/09/2019 at 2:14 μμ
    Permalink

    Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΘΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΕΙ ΜΕΣΩ FACEBOOK ΤΑ ΑΥΤΟΝΟΗΤΑ?
    ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ¨”ΕΝΤΑΤΙΚΟΥ ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟΥ” ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΕΧΕΙ ΒΡΕΙ ΛΙΓΟ “ΜΠΑΣΤΟΥΝΙΑ”, ΕΜΠΙΣΤΕΥΕΤΑΙ ΤΗΝ ΣΥΓΓΡΑΦΗ ΤΩΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΩΝ ΣΕ ΦΙΛΟΥΣ ΚΑΙ ΕΜΠΙΣΤΟΥΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ – ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ.
    ΕΠΙ ΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ……
    ΑΝ ΔΕΝ ΔΟΥΛΕΨΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΤΗΣ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ (ΟΤΑΝ ΛΕΜΕ ΟΛΟΙ ΕΝΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΠΡΟΣΛΗΦΘΗΚΑΝ ΚΑΙ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ “ΑΚΡΟΒΟΛΙΣΜΕΝΟΙ” ΣΕ ΑΛΛΟΤΡΙΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ) ΤΙΣ ΩΡΕΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ, ΔΕΝ ΑΛΛΑΞΕΙ Η ΝΟΟΤΡΟΠΙΑ ΤΗΣ ΕΚΑΣΤΟΤΕ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΝΑ “ΧΑΊΔΕΥΕΙ” ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΞΕΧΝΟΥΝ ΤΙΣ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΤΑΧΡΗΣΗ ΤΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ ΤΟΥΣ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΘΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΕΥΕΙ.
    ΤΑ ΟΧΗΜΑΤΑ ΝΑ ΣΥΝΤΗΡΟΥΝΤΑΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΑ ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΚΟΣΤΟΒΟΡΑ ΝΑ ΑΠΟΣΥΡΘΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΑΖΗΤΗΘΟΥΝ ΛΥΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΙΔΙΩΤΕΣ.
    ΟΣΟ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΟΛΟΙ ΘΑ ΕΠΙΒΑΡΥΝΟΝΤΑΙ ΜΕ ΑΡΓΟΜΙΣΘΙΕΣ, ΕΙΚΟΝΙΚΕΣ ΥΠΕΡΩΡΙΕΣ, ΠΡΟΜΗΘΕΙΕΣ ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΩΝ ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΩΝ (ΜΕ ΜΙΚΡΟ ΟΡΙΟ ΖΩΗΣ).
    ΟΙ ΛΙΓΟΙ ΦΙΛΟΤΙΜΟΙ ΕΡΓΑΤΕΣ ΔΕΝ ΑΡΚΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΛΥΨΟΥΝ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ ΠΟΥ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΥΝ ΕΛΛΕΙΜΑΤΙΚΗ ΑΠΟΔΟΣΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΕΣ , ΚΡΑΤΩΝΤΑΣ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΟΜΗΡΟ ΤΗΝ ΕΚΑΣΤΟΤΕ ΔΙΟΙΚΗΣΗ.
    ΟΙ ΔΗΜΟΤΕΣ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΣΥΝΤΟΜΑ ΤΗΝ ΤΡΑΓΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΣΤΟ ΔΗΜΟ , ΓΙΑ ΝΑ ΒΟΛΕΥΟΝΤΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ, ΝΑ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΛΙΓΟΙ ΚΑΙ Η ΠΟΛΗ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΒΡΩΜΙΚΗ.

    Απαντήστε

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.