Δήμος Ελληνικού – Αργυρούπολης: “Πήγαν για μαλλί και βγήκαν κουρεμένοι”




“Κάνανε πάταγο οι μάσκες του Κωσταντάτου” έγραφε site της νότιας Αθήνας που εξυμνεί τον Κωνσταντάτο.

Πράγματι, έγινε πάταγος, από τις πολλές διαμαρτυρίες και καταγγελίες Αργυρουπολιτών για τα μεγάλα μεγέθη και τις αστοχίες στην κατασκευή και διανομή των μασκών.

Ήταν, δηλαδή, παταγώδης η αποτυχία της Δημοτικής Αρχής, που προσπάθησε να κάνει εφέ με τις μάσκες, έβγαλε βαρύγδουπες ανακοινώσεις γεμάτες φανφάρες, αλλά στο τέλος μάζεψε “ξύλο” και παράπονα από τους γονείς και τη σχολική κοινότητα.

“Πήγαν για μαλλί και βγήκαν κουρεμένοι” οι κύριοι του Δήμου. Όμως εκτός από το δικό τους “κούρεμα” (το ρεζιλίκι που έπαθαν), υπάρχει και το “κούρεμα” που προξένησαν στον Δήμο: πεταμένα λεφτά για άχρηστες μάσκες, σπατάλη δημοσίου χρήματος για μια αποτυχημένη απόπειρα εντυπωσιασμού και φανφάρας.



Ποιός θα πληρώσει το “μάρμαρο” για τα λάθη σας, κύριοι της Δημοτικής Αρχής Αργυρούπολης-Ελληνικού;;

Manos Papadakis Εαν ζητούσε συγνώμη όπως έκανε η κυβέρνηση και δεν έβγαζε τέτοιες αλλαζονικες ανακοινώσεις θα ήταν διαφορετικά Τωρα και πληρώσαμε σαν δημότες τρεις φορές και διαβάζουμε ανοησίες https://toaerodromio.gr/notia-proastia/3718/patago-ekanan-oi-maskes-pou-moirase-o-dimos-ellinikou-argiroupolis/
Kwstas KourisΣας παρακαλούμε μην της πετάξτε την δοκίμασα και κάνει και για χαρταετό και χωρίς ούρα τέλεια πτήση τα παιδιά τρελάθηκαν από την χαρά τους!!!!!

Manos PapadakisΟ δήμαρχος Ελληνικου Αργυρούπολης έφτιαξε δικές του με το λογότυπο του δήμου ΟΙ πρώτες χωρίς αυτά που ζητούσε το υπουργείο και μετά ξανάφτιαξε άλλες Τρεις παρτίδες άχρηστες μάσκες Λεφτά υπάρχουν !

Margarita Bogdanou Λειτούργησαν με τρομερή σκοπιμότητα, υπόγεια και σκοτεινά, πήγαν πάνω στις κανονικές μάσκες, τις μεγάλωσαν και μετά τις έστειλαν στα παιδιά για να πλήξουν το δημαρχουκο που είχε προμηθευτεί τις τελειότερες αλλά έπεσε θύμα δολιοφθορας μιας μειοψηφίας.

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.