Το IL Exclusive Fitness Gym φέρνει την αλλαγή στο συμβατικό τρόπο εκγύμνασης με μοναδικά personal training προγράμματα άσκησης




Τον Μάιο του 2017 δημιουργήθηκε το IL Exclusive Fitness από την Ιωάννα Λαουμτζή, ένα γυμναστήριο όπου η προπόνηση αναβαθμίζεται από προσωπική σε αποκλειστική. Ο στόχος της δεν ήταν να κάνει απλώς personal training, αλλά κάτι πιο ολοκληρωμένο. Κάτι στο οποίο το fitness στηρίζεται πάνω σε μια ολόκληρη φιλοσοφία γύρω από την ποιότητα ζωής και όχι σε μια ωριαία προπόνηση. Γι’ αυτό επέλεξε να κάνει έναν χώρο ο όποιος θα έχει πολλά περισσότερα να προσφέρει. Στο χώρο μας λοιπόν θα βρείτε fitness, διατροφή, αθλητικό ή θεραπευτικό μασάζ, υπηρεσίες που ολοκληρώνουν το όραμά της για την γυμναστική.

Το Exclusive Fitness Training φέρνει την αλλαγή στο συμβατικό και μαζικό τρόπο εκγύμνασης. Στη θέση του τοποθετείται η απόλυτα προσωποποιημένη εμπειρία IL, με μοναδικά personal training προγράμματα άσκησης, διατροφής και αποθεραπείας, ειδικά φτιαγμένα για εσάς με βάση τις πραγματικές και συνεχώς εξελισσόμενες ανάγκες σας.

Η φιλοσοφία μας αντιλαμβάνεται το fitness ως κάτι πολύ περισσότερο από την απώλεια θερμίδων. Είμαστε στο πλευρό σας για να δουλέψουμε μαζί για την καλύτερη υγεία σας, να βελτιώσουμε τη διάθεσή σας και να αναβαθμίσουμε την καθημερινή σας απόδοση μέσα από στοχευμένες fitness & wellness υπηρεσίες.


Exclusive Fitness Training



Στο χώρο μας, ο κάθε ασκούμενος αντιμετωπίζεται ως μια ατομική οντότητα και λαμβάνει εξατομικευμένη φροντίδα, αφού οι ανάγκες και οι στόχοι σας μεταφράζονται σε one to one  προγράμματα personal training. Τα προγράμματα διαμορφώνονται από εξειδικευμένους trainers και μπορούν να σε οδηγήσουν άμεσα στο επιθυμητό αποτέλεσμα και σε έναν διαφορετικό τρόπο ζωής.

Fitness Nutrition
Στο IL Exclusive Fitness θα βρεις εξειδικευμένα προγράμματα διατροφής από τους διατροφολόγους που συνεργάζονται με την ομάδα μας, ειδικά σχεδιασμένα ώστε να επιτυγχάνεις τον στόχο σου με τον ταχύτερο δυνατό τρόπο, ό,τι κι αν είναι αυτό που επιθυμείς: έλεγχο βάρους, απώλεια λίπους, αλλαγή τρόπου ζωής, συμμετοχή στον Μαραθώνιο, ισορροπία μεταβολισμού ή απλώς βελτίωση των αθλητικών επιδόσεών σου.

Relax Therapy

Η εμπειρία μιας exclusive θεραπείας περιλαμβάνει ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα αθλητικού ή θεραπευτικού μασάζ σε συνδυασμό με άλλα εξειδικευμένα μέσα.
Είναι κατάλληλη για σένα είτε ασκείσαι για αποκατάσταση, είτε για ενδυνάμωση του μυϊκού σου συστήματος είτε για ευεξία, ενώ παράλληλα σε προετοιμάζει για την επόμενη exclusive προπόνησή σου.

Online Personal Training by Ioanna Laoumtzi

Με το Online Personal Training απολαμβάνετε την αποκλειστική one-to-one προπονητική εμπειρία του IL Exclusive Fitness με μια μόνο διαφορά: H ατομική εμπειρία παραδίδεται απευθείας σε εσάς και στο δικό σας χώρο. Εμείς θα είμαστε εκεί, για να εξασφαλίσουμε την ασφαλή προπόνησής σας, να σας κινητοποιήσουμε ώστε να δώσετε τον καλύτερό σας εαυτό αλλά και να σας υποστηρίξουμε στην επίτευξη εξαιρετικών αποτελεσμάτων.

Στο online fitness ταξίδι σας, σας παρέχουμε το κατάλληλο πακέτο εξοπλισμού για τις προπονήσεις σας. Επιλέγουμε προσεκτικά τον fitness εξοπλισμό που θα σας βοηθήσει να φτάσετε αποτελεσματικά στους στόχους σας και οργανώνουμε την παράδοσή του απευθείας στο χώρο σας με τη μορφή του IL Exclusive Fitness Box.

Το IL Exclusive Fitness Box, αποτελεί καινοτομία εμπνευσμένη από την Ιωάννα και έχει σκοπό να απογειώσει την εμπειρία της γυμναστικής από το δικό σας χώρο. Απόλυτα πρακτικό, σας συνοδεύει στις προπονήσεις σας στο σπίτι, σε επαγγελματικά ή μη ταξίδια, ακόμα και στις διακοπές σας, είτε όπου εσείς επιθυμείτε.

Έλα σε έναν ιδιαίτερο χώρο, που δεν θυμίζει σε τίποτα γυμναστήριο, γυμνάσου με ποικιλία μεθόδων και δες την γυμναστική με άλλο μάτι! Κλείσε και εσύ το 1ο σου trial και ζήσε την Exclusive εμπειρία.

H ασφάλεια και η υγεία των μελών, του προσωπικού μας αποτελούν αδιαπραγμάτευτη προτεραιότητα.

Σε ιδιαιτέρως κρίσιμες για όλους στιγμές, παραμένουμε πιστοί στη φιλοσοφία μας, σχεδιάζοντας με μεγάλη προσοχή κάθε λειτουργία μας. Λαμβάνουμε υπόψη όλα τα απαραίτητα μέτρα ασφαλείας όπως ορίζονται από τις αρμόδιες αρχές έχοντας ως στόχο μας την απόλυτη καθαριότητα και τη διατήρηση των συνθηκών που αποτρέπουν τη διασπορά του ιού

IL Exclusive Fitness
Be Exclusive / Ask for more Πίνδου 2, 173 42 Άγ. Δημήτριος (Μετρό
Ηλιούπολης) T 210 9918 938 | http://www.ioannalaoumtzi.gr

 

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.