Βίντεο – ντοκουμέντο: «Βιοπαλαιστής με τρία παιδιά» ο 60χρονος που παρασύρθηκε από το 20χρονο μοντέλο




Το τροχαίο έγινε τα ξημερώματα στην διασταύρωση των οδών Πιπίνου και Αριστοτέλους στο κέντρο της Αθήνας. H πρώην νικήτρια του GNTM Κ. Χ παρέσυρε με την ασημί Mercedes της έναν 60χρονο με τη μηχανή του.

Δείτε το βίντεο – ντοκουμέντο από τη στιγμή του τροχαίου που δημοσιεύει το newsit.gr:

Η 20χρονη αφέθηκε ελεύθερη ενώ ο εισαγγελέας διέταξε την συνέχιση της προανάκρισης προκειμένου να διαπιστωθούν οι συνθήκες, κάτω από τις οποίες έγινε το δυστύχημα.

Η 20χρονη, κινούμενη με το αυτοκίνητό της επί της οδού Πιπίνου με κατεύθυνση προς Αχαρνών, πέρασε το παλλόμενο φανάρι και παρέσυρε τη μηχανή το οποίο κινούνταν επί της οδού Αριστοτέλους.



Ο 60χρονος οδηγός της μηχανής έπεσε στο κράσπεδο με αποτέλεσμα να τραυματιστεί θανάσιμα. Η 20χρονη μετά τη σύγκρουση έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου και έπεσε με μεγάλη ταχύτητα σε 4 σταθμευμένα αυτοκίνητα.

«Κατέβαινε την οδό Πιπίνου, μια κοπέλα με ιλιγγιώδη ταχύτητα, συγκρούστηκαν και έγινε το μοιραίο. Ήρθα να δω το σημείο που έγινε και βλέπω με πίκρα και πόνο, το αίμα του ακόμα στην άσφαλτο. Ήταν παντρεμένος, έχει τρία εξαιρετικά παιδιά, ήταν βιοπαλαιστής, αυτοδημιούργητος», λέει στο newsit.gr, η κουμπάρα του άτυχου 60χρονου.

Το μαγαζί του είναι 24ωρο και εκείνη την ώρα είχε παραδώσει μια παραγγελία και επέστρεφε. «Η κοπέλα που ήταν στο μαγαζί ειδοποίησε την γυναίκα του, η οποία ήταν στο σπίτι και κοιμόταν, της είπε ότι είχε αργήσει να επιστρέψει και ότι είχε αφήσει και το κινητό του εκεί. Κατέβηκε η γυναίκα του, γιατί μένει εδώ κοντά και είδε τον γερανό που έπαιρνε το μηχανάκι του άντρα της, το αναγνώρισε από την πινακίδα» αναφέρει χαρακτηριστικά.

«Η γυναίκα είναι σε σοκ, στο στάδιο της άρνησης, δεν μπορούμε να το πιστέψουμε» λέει η ίδια με δάκρυα στα μάτια και συνεχίζει: «Ήταν εξαίρετος άνθρωπος, δοτικός, έξω καρδιά, πολύ καλός. Είναι ένα σοκ για την οικογένεια, μια μεγάλη απώλεια».

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.