«Τέχνη και Δημιουργικότητα #2», στην Πνευματική Εστία Βούλας




Πέρα από τις παλαιότερες εκθέσεις τέχνης που έχει οργανώσει ο Πολιτιστικός Σύλλογος Βούλας «Υπατία» σε διάφορους χώρους, φέτος είναι η τρίτη συνεχόμενη χρονιά που οργανώνει φθινοπωρινή έκθεση στην Πνευματική Εστία Βούλας. Η φθινοπωρινή έκθεση αυτή μάλιστα αρχίζει και γίνεται ένας θεσμός των νοτίων προαστίων, ένας δημιουργικός διάλογος ανάμεσα στις πολλές μορφές τέχνης που δημιουργούνται στην περιοχή, αλλά και όχι μόνο σ’αυτήν. Γι’αυτό και η περσινή έκθεση ονομάστηκε «Τέχνη και Δημιουργικότητα».

Ελάτε λοιπόν να γνωρίσετε μερικούς από τους καλλιτέχνες και χειροτέχνες που θα παρουσιάσουν την δουλειά τους φέτος, στην «Τέχνη και Δημιουργικότητα #2». Φέτος θα δοθεί έμφαση στην τέχνη της φωτογραφίας, αλλά και στην ζωγραφική, γλυπτική, αγιογραφία, κεραμική, κόσμημα κ.α.

Η έκθεση «Τέχνη και Δημιουργικότητα #2», που διοργανώνει ο Πολιτιστικός Σύλλογος Βούλας «Υπατία» (Πρόεδρος Ιφιγένεια Αμοργιανού), στην Πνευματική Εστία Βούλας, είναι απόδειξη ότι όπου υπάρχει δημιουργική διάθεση, υπάρχουν πολλοί τρόποι με τους οποίους μπορεί να εκδηλωθεί και να διοχετευτεί. Είναι επίσης μία ευκαιρία για συνάθροιση και δημιουργικό διάλογο των καλλιτεχνών της ευρύτερης περιοχής των νοτίων προαστίων και όχι μόνο.

  • H έκθεση θα είναι ανοιχτή στο κοινό 9π.μ.-9μ.μ. Σάββατο και Κυριακή,  15, 16 Οκτωβρίου στην Πνευματική Εστία Βούλας (μέσα στο πάρκο, πρόσβαση από Αγίου Ιωάννου & Ναυσικάς, ή Αγίου Ιωάννου & Ζαφείρου). Eγκαίνια στις 7μ.μ το Σάββατο.
  • Την Κυριακή, 11π.μ., θα παρουσιάσει η Πρόεδρος του συλλόγου, η Ιφιγένεια Αμοργιανού, την καινούργια ποιητική συλλογή της «Προσήνεμη Πορεία».
  • Επισκεφθείτε τη σελίδα στο facebook (Πολιτιστικός Σύλλογος Βούλα «Υπατία»), για περισσότερες ενημερώσεις/πληροφορίες.



Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.