Οι τρεις επαγγελματίες που θα σου λύσουν τα χέρια




Η καθημερινότητα και οι συνεχείς δικές μας υποχρεώσεις που απαιτούν την προσοχή αλλά και την υπομονή μας, καμιά φορά δε μας αφήνουν το περιθώριο να ασχοληθούμε με αυτό που ονομάζουμε “απλά καθημερινά ζητήματα” ή μάλλον “απλές καθημερινές αγγαρείες”.
Και στην τελική, γιατί να καταναλώσουμε χρόνο και ενέργεια, όταν ένας επαγγελματίας μπορεί να μεριμνήσει και να τακτοποιήσει το θέμα πολύ πιο άκοπα – και πιθανόν με μεγαλύτερη επιτυχία –  από ότι εμείς; Άλλωστε, αν εξαρχής τύχει να βρούμε κάποιον που καλύπτει πλήρως τις ανάγκες μας τεχνικά και επικοινωνιακά και χτίσουμε μια σχέση εμπιστοσύνης μαζί του, ενδέχεται να εξασφαλίσουμε φιλικότερες τιμές στο βάθος του χρόνου.

Ποιοι είναι όμως οι επαγγελματίες αυτοί, που σε μια ώρα ανάγκης αλλά και όχι μόνο (και αυτό θα το εξηγήσουμε παρακάτω) θα μας λύσουν τα χέρια και θα μας γλυτώσουν από εντελώς αχρείαστες διαδικασίες; 

  1. Υδραυλικός

Πρώτα από όλα, ένας επαγγελματίας υδραυλικός στην Αθήνα, είναι χρήσιμος για τη φροντίδα οικιακών συσκευών και λειτουργιών και την αποκατάσταση τυχόν βλαβών τους. Κάποιο πρόβλημα στο πλυντήριο ρούχων/πιάτων, διαρροή στο θερμοσίφωνα, αντικατάσταση σωληνώσεων και μπαταριών, επιδιορθώσεις στο σύστημα θέρμανσης και μια απλή επίβλεψη των υδραυλικών συστημάτων για την έγκαιρη ανίχνευση και πρόληψη βλαβών, αποτελούν τα σημαντικότερα πεδία δράσης του. Τέλος, αν ο ίδιος δεν αναλαμβάνει την εκτέλεση κάποια εργασίας, μπορεί να μας συστήσει ένα συνεργάτη του (πχ. Ψυκτικός για διεργασίες σε ψυγείο και κλιματιστικό) .

  • Ηλεκτρολόγος

Συμπληρωματικά με τον υδραυλικό, θα προτείναμε να έχετε υπόψιν για άμεση επικοινωνία και έναν επαγγελματία ηλεκτρολόγο. Αυτό ίσως είναι ακόμη πιο σημαντικό, αν σκεφτούμε το κίνδυνο που μας θέτει σωματικά, μια πιθανή επαφή με ηλεκτρική συσκευή που φέρει βλάβη. Εγκατάσταση νέου φωτιστικού, επιδιόρθωση ή σύνδεση κουζίνας, επισκευή φθαρμένων καλωδιώσεων και χαλασμένων διακοπτών και πριζών, αλλαγή θερμοστάτη, αποτελούν κάποιες από τις βασικότερες διεργασίες που εκτελεί. 



Ακόμη αναλαμβάνει την έκδοση πιστοποιητικού ηλεκτρολόγου που ενδέχεται να ζητηθεί από τον πάροχο ηλεκτρικής ενέργειας της επιλογής σας, και τέλος μπορεί να σας δώσει διάφορες συμβουλές για την καλύτερη ενεργειακή διαχείριση της οικίας σας με στόχο την εξοικονόμηση, όπως π.χ. την εγκατάσταση ηλιακών πάνελ. 

  • Λογιστής

Εάν η κατάθεση των φορολογικών σας δηλώσεων κάθε κατηγορίας, είναι πλέον κάτι που αναλαμβάνετε και ολοκληρώνετε μόνοι σας, ίσως σας παραξενέψει γιατί προτείνουμε έναν λογιστή ως κάτι τόσο απαραίτητο. Όμως οι λογιστικές υπηρεσίες περιλαμβάνουν πολλές ακόμα λεπτομέρειες εκτός από εργασίες ρουτίνας. Ένας λογιστής είναι ενήμερος για κάθε νέο κανόνα, έκτακτο επίδομα, επιστροφή φόρου και λοιπές διατάξεις και προθεσμίες που μπορούν να λειτουργήσουν προς το οικονομικό όφελός σας. Ακόμη, γνωρίζει λεπτομέρειες γύρω από εργασιακά και συνταξιοδοτικά ζητήματα που εσείς ίσως να αγνοείτε.
Τέλος, μπορεί να σας συμβουλέψει καταλλήλως με γνώμονα το κέρδος σας, γύρω από την ενσάρκωση επιχειρηματικών πλάνων. 

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.