Γλυφάδα: Oδοντιατρική φροντίδα σε παιδιά Δημοτικού, από τους Γιατρούς του Κόσμου




Οι Γιατροί του Κόσμου στη Γλυφάδα για προληπτική οδοντιατρική φροντίδα σε παιδιά ηλικίας 6-12 ετών

Παλαιό Δημαρχείο Γλυφάδας, Δευτέρα 15 Μαϊου, 10 π.μ. – 2 μ.μ.

Κλείστε εγκαίρως ραντεβού στο τηλ. της Κοινωνικής Υπηρεσίας του Δήμου Γλυφάδας, 210 9647021, καθημερινά, από 8 π.μ. έως 3 μ.μ.

Ότι η υγεία είναι το πολυτιμότερο αγαθό του ανθρώπου το γνωρίζουμε όλοι. Γι αυτό, ο Δήμος Γλυφάδας εστιάζει σε δράσεις που ευαισθητοποιούν μεγάλες ομάδες πληθυσμού γύρω από σημαντικά θέματα που θωρακίζουν την υγεία μας. «Η πρόληψη και η έγκαιρη διάγνωση οποιουδήποτε, μικρότερου ή μεγαλύτερου προβλήματος υγείας, είναι καθοριστική για την αποτελεσματική αντιμετώπισή του. Γι αυτό, με την πολύτιμη βοήθεια της επιστημονικής ομάδας της Κοινωνικής Υπηρεσίας του Δήμου και με τη στήριξη επιστημονικών φορέων που δραστηριοποιούνται σε καίριους τομείς, προσπαθούμε να είμαστε χρήσιμοι στην τοπική μας κοινωνία, ενημερώνοντας και κινητοποιώντας τους συμπολίτες μας προς την κατεύθυνση της θωράκισης της υγείας τους», τονίζει ο Δήμαρχος Γλυφάδας Γιώργος Παπανικολάου.



Αυτή τη φορά, σειρά έχει η οδοντιατρική φροντίδα σε παιδιά Δημοτικού (6-12 ετών). Οι Γιατροί του Κόσμου – Ελλάδας, αυτή η ιατρική, ανθρωπιστική, Μη Κυβερνητική Οργάνωση με τη σπουδαία προσφορά, θα κάνουν την προσεχή Δευτέρα μια στάση στη Γλυφάδα μας. Ανταποκρινόμενοι στις αυξημένες ανάγκες της ελληνικής κοινωνίας υλοποιούν το πρόγραμμα Smile Project, με σκοπό την έγκαιρη διάγνωση και πρόληψη υγείας στο γενικό πληθυσμό και την παροχή ολοκληρωμένων και ποιοτικών υπηρεσιών υγείας σε διάφορες περιοχές της χώρας. Παράλληλα, στόχος είναι η ευαισθητοποίηση και η αγωγή στοματικής υγείας στις τοπικές κοινότητες καθώς και η διασύνδεση και η παραπομπή στο δημόσιο σύστημα υγείας. Το πρόγραμμα «Smile Project» προσφέρει Προληπτικό Οδοντιατρικό έλεγχο με επισκέψεις Κινητών Κλιμακίων σε περιοχές της ηπειρωτικής και νησιωτικής Ελλάδας.

Τη Δευτέρα 15 Μαΐου, από τις 10 το πρωί έως τις 2 το μεσημέρι, το κλιμάκιο των Γιατρών του Κόσμου θα βρίσκεται στο Δήμο Γλυφάδας και συγκεκριμένα στο Παλαιό Δημαρχείο Γλυφάδας παρέχοντας τις υπηρεσίες του σε παιδιά Δημοτικού της περιοχής.

Τον συντονισμό της δράσης από πλευράς του Δήμου Γλυφάδας έχει η Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Μέριμνας και Αλληλεγγύης Λένα Δεναξά.

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.