Τραγωδία σε σχολική εκδρομή στα Τρίκαλα: 15χρονη από τον Βύρωνα πέθανε σε νυχτερινό μαγαζί




Τραγωδία σημειώθηκε τα ξημερώματα σε νυχτερινό μαγαζί των Τρικάλων, καθώς κατέληξε μία μαθήτρια που βρισκόταν στην πόλη για σχολική εκδρομή.

Σύμφωνα με το trikalanews.gr, η μαθήτρια, 15 ετών, από σχολείο του Βύρωνα, διασκέδαζε με τους συμμαθητές της σε νυχτερινό μαγαζί. Κάποια στιγμή, περίπου στη 1 τα ξημερώματα, δεν αισθάνθηκε καλά και έχασε τις αισθήσεις της.

Η 15χρονη διακομίσθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Τρικάλων όπου οι γιατροί έκαναν υπεράνθρωπες προσπάθειες να την επαναφέρουν, ενώ συνέδεσαν μέχρι και εξωτερικό βηματοδότη, χωρίς ωστόσο αποτέλεσμα.

Μιλώντας στο trikalaola.gr ο διοικητής του νοσοκομείου Κώστας Γρηγορίου είπε ότι λίγο μετά τις 1.17 τα ξημερώματα το πλήρωμα του ΕΚΑΒ μετέφερε στο Γενικό Νοσοκομείο Τρικάλων την μαθήτρια, όπου οι γιατροί έκαναν υπεράνθρωπες προσπάθειες να την επαναφέρουν χωρίς ωστόσο αποτέλεσμα.



Οι γονείς της ειδοποιήθηκαν και έσπευσαν μέσα στη νύχτα όπου ενημερώθηκαν από ψυχολόγους του Νοσοκομείου για την τραγική κατάληξη του παιδιού τους.

Σύμφωνα με πληροφορίες, όπως είπε ο κ. Γρηγορίου, στο χώρο υπήρχε γιατρός, που έκανε και αυτός ότι μπορούσε να δώσει τις πρώτες βοήθειες. Απαντήσεις για το τραγικό γεγονός θα δώσει η ιατροδικαστική εξέταση.

Όπως έγραψε σε ανάρτησή της, η υπουργός Παιδείας, Νίκη Κεραμέως, «η τραγική απώλεια μαθήτριας στα Τρίκαλα μας γεμίζει θλίψη και οδύνη. Επικοινώνησα με τους γονείς της, με τον διευθυντή του σχολείου και την συνοδό της εκδρομής. Ειλικρινή συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους φίλους της. Δεν υπάρχουν λόγια παρηγοριάς όταν χάνεται ένας νέος άνθρωπος».

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.