Στις 17 και 18 Ιουνίου το 9ο Παιδικό Φεστιβάλ του Δήμου Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης




Ο Δήμος Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης διοργανώνει για 9η συνεχή χρονιά το Παιδικό Φεστιβάλ, το Σάββατο 17 και την Κυριακή 18 Ιουνίου στο πλακόστρωτο της παραλίας Βάρκιζας. Παιχνίδια, δράση, δώρα και πολλές, πολλές εκπλήξεις στη μεγάλη συνάντηση των μικρών μας φίλων, που πλέον έχει γίνει πλέον θεσμός στη πόλη.

Στις 17 και 18 Ιουνίου, σας περιμένουν όλους και κυρίως τους μικρούς μας φίλους, από τις 7 το απόγευμα έως τις 10 το βράδυ για να διασκεδάσουμε στο «υπαίθριο Τσίρκο μας»  με ζογκλέρ, μάγους, ξυλοπόδαρους ταχυδακτυλουργούς και fire show, χορό Zumba, κυνήγι χαμένου θησαυρού, δημιουργία κατασκευών, να αποκτήσετε το δικό σας φυτό και να φωτογραφηθείτε στο photo Booth. Κάθε βράδυ οι εκδηλώσεις θα ολοκληρώνονται με μια ξεχωριστή θεατρική παράσταση.

Σάββατο 17 Ιουνίου



19.00 – 19.15: ”Aν ακούσεις τα παιδιά’’. Έναρξη φεστιβάλ με την παιδική χορωδία 3ου Δημοτικού Σχολείου Βούλας, με το δάσκαλο μουσικής κ. Θοδωρή Κωνσταντόπουλο.

19.15 – 21.00: Τσίρκο από την ομάδα Deva Performing Art, κινητικά παιχνίδια, κυνήγι θησαυρού, κηπουρική, εργαστήρια κατασκευών, Zumba, photo booth.

21.00 – 22.00: Θεατρική παράσταση «Αισωπομαχίες» από την ομάδα Μικρός Νότος. Πέντε γνωστοί και πολυαγαπημένοι μύθοι του Αισώπου ζωντανεύουν μπροστά στα μάτια μικρών και μεγάλων.

Κυριακή 18 Ιουνίου

19.00 – 21.00: Τσίρκο από την ομάδα Deva Performing Art, κινητικά παιχνίδια, κυνήγι θησαυρού, κηπουρική, εργαστήρια κατασκευών, Zumba, photo booth.

21.00 – 22.10: Θεατρική παράσταση Η «Ειρήνη» του Αριστοφάνη είναι μια παράσταση για μικρούς και μεγάλους, σε διασκευή από την ομάδα The Young Quill. Ένα από τα πλέον αντιπολεμικά έργα όλων των εποχών που αποτελεί ύμνο στην ομόνοια, την αγάπη και τον αλτρουισμό, παρουσιάζεται σε αυτή την παράσταση σαν ένα σύγχρονο παραμύθι.

Η είσοδος είναι ελεύθερη για όλους.

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.