Για τη νίκη στην πρεμιέρα




Οι υποχρεώσεις της Εθνικής ομάδας U19 ξεκινάνε σήμερα. Πρόκειται για μία ομάδα με μπόλικο ταλέντο, που μπορεί να διεκδικήσει την πρόκρισή της στην επόμενη φάση.

Η Εθνική Ελλάδας ήταν εξαιρετική στα προκριματικά. Αρχικά πέρασε από όμιλο με Ελβετία, Ανδόρα, Τσεχία κι έπειτα στο Elite Round πήρε την πρόκριση απέναντι σε Εσθονία, Σλοβακία και Ιρλανδία. Η ομάδα του Αναστάσιου Θέου έχει φιλοδοξίες για το Τουρνουά. Διαθέτει ένα σύνολο με ταλαντούχους παίκτες που παίζουν στις τοπ ομάδες της Super League. Μεγάλη θα είναι η απουσία του Γιώργου Κούτσια, του πρώτου σκόρερ αυτής της Εθνικής, καθώς η Chicago Fire δεν τον άφησε να αγωνιστεί. Στον stoiximan, από τις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες στην Ελλάδα, φαβορί του αγώνα πάντως, είναι η Νορβηγία.

Η Νορβηγία U19 στα προκριματικά πήρε τη 2η θέση στο γκρουπ με Σαν Μαρίνο, Β. Μακεδονία και Σερβία. Στο Elite Round πήρε την πρωτιά απέναντι σε Ρουμανία, Γαλλία, Β. Ιρλανδία. Πρόκειται για σύνολο με φοβερό ταλέντο και καλύτερο παίκτη τον Έρικ Φλάτακερ, που έβαλε τέσσερα γκολ στα προκριματικά. Τα τελευταία έτη γίνεται τεράστια προσπάθεια στη χώρα για να αναδειχθούν ταλέντα και η Εθνική ομάδα να έχει μεγάλες επιτυχίες.



Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.