“Οι φωτιές του Αι Γιάννη – Να σ’ αγναντεύω θάλασσα” απόψε στην 3η Μαρίνα Γλυφάδας




Ο Ιούλιος μπαίνει με πολλή μουσική και υπέροχες πολιτιστικές βραδιές στη Γλυφάδα. Το Φεστιβάλ του Δήμου Γλυφάδας στην 3η Μαρίνα, με παράλληλες εκδηλώσεις στις παιδικές χαρές της πόλης είναι εδώ!

Το Φεστιβάλ του Δήμου Γλυφάδας ξεκίνησε με παιδικές παραστάσεις που ενθουσίασαν τους μικρούς μας φίλους και συνεχίζεται εξίσου συναρπαστικό, για όλες τις ηλικίες”, τονίζει ο Δήμαρχος Γλυφάδας Γιώργος Παπανικολάου. Και προσθέτει:

“Απόψε, Σάββατο βράδυ, στην 3η Μαρίνα, “Οι φωτιές του Αϊ Γιάννη-Να σ’ αγναντεύω θάλασσα”, μια ξεχωριστή μουσική παράσταση από τον πολιτιστικό σύλλογο της πόλης “Ελλήνων Διαδρομές” και παράλληλα στην παιδική χαρά του Πάρκου Κυκλοφοριακής Αγωγής παιδικό σινεμά «Η παρέα των θαυμάτων».

Αύριο, Κυριακή, έρχεται η θεατρική κωμωδία «Μέχρι Τελικής Πτώσεως!» στην 3η Μαρίνα Γλυφάδας και παράλληλα στην παιδική μας χαρά στην Ηφαίστου παιδικό θέατρο: “Ο Καραγκιόζης στην Κιβωτό του Νώε” με πρωταγωνιστή τον αγαπημένο ηθοποιό Θανάση Βισκαδουράκη.



Τη Δευτέρα συνεχίζουμε με «Τόσα καλοκαίρια» και μεγάλο αφιέρωμα στον αξέχαστο Δάκη με την καλλιτεχνική επιμέλεια του Μάκη Δελαπόρτα και τη συμμετοχή σπουδαίων καλλιτεχνών και της Φιλαρμονικής μας μπάντας και το Φεστιβάλ συνεχίζεται για τρεις ολόκληρους μήνες, γεμάτους πολιτισμό, ψυχαγωγία και διασκέδαση.

Μπείτε στο http://www.glyfada.gr/festival και δείτε αναλυτικά όλο το πρόγραμμα.

Θυμίζουμε ότι η ώρα έναρξης όλων των εκδηλώσεων είναι στις 8:30 μ.μ. (στις 8:00 ή 7:30 για τις παιδικές παραστάσεις) και η είσοδος είναι ελεύθερη για όλους.

Αντί εισιτηρίου, ο Δήμος μας συγκεντρώνει για μια ακόμα χρονιά τρόφιμα και φάρμακα για τις δημοτικές κοινωνικές δομές. Σας περιμένουμε”!

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.