Φεστιβάλ Γλυφάδας: Απόψε η συναυλία του Πάνου Μουζουράκη με ελεύθερη είσοδο




Το Φεστιβάλ του Δήμου Γλυφάδας στην 3η Μαρίνα, με παράλληλες εκδηλώσεις στις παιδικές χαρές της πόλης είναι εδώ! Μπείτε στο http://www.glyfada.gr/festival και δείτε αναλυτικά όλο το πρόγραμμα.

Συναυλία: Πάνος Μουζουράκης – Δευτέρα 10 Ιουλίου – Τοποθεσία: Γ’ Μαρίνα Γλυφάδας – Ώρα έναρξης: 8:30 μμ 

Ο μοναδικός Πάνος Μουζουράκης έρχεται στη Γλυφάδα για μια ξεχωριστή συναυλία παρά θιν’ αλός. Ο πολυτάλαντος καλλιτέχνης και performer έχει ετοιμάσει για το κοινό μια μουσική παράσταση γεμάτη εκπλήξεις και είναι έτοιμος να μας κάνει να «πάθουμε αγάπη», να μας συναρπάσει με το ταλέντο του, τον αυθορμητισμό του, τη μοναδική σκηνική του παρουσία και την ιδιαίτερη φωνή του. Μαζί του, η νικήτρια του The Voice of Greece Μαρία Σακελλάρη.

Η μεγάλη αυτή συναυλία, όπως και όπως οι εκδηλώσεις του Φεστιβάλ του Δήμου Γλυφάδας, έχει ελεύθερη είσοδο για όλους, κατοίκους και επισκέπτες της πόλης. Είναι μια πρωτοβουλία του Δημάρχου Γλυφάδας Γιώργου Παπανικολάου, ο οποίος επιθυμεί να υπάρχει δωρεάν πρόσβαση για όλο τον κόσμο στις πολιτιστικές εκδηλώσεις της πόλης μας, όπως και στις παραλίες μας. Να μην υπάρχει πουθενά εισιτήριο. Στο Φεστιβάλ, όσοι έχουν τη δυνατότητα και τη διάθεση μπορούν να συνδράμουν τις κοινωνικές δομές της πόλης μας με τρόφιμα και φάρμακα, τα οποία ειδικό βανάκι συλλέγει στο χώρο των εκδηλώσεων και προορίζονται για τους αδύναμους συμπολίτες μας. Όλες οι εκδηλώσεις του Φεστιβάλ πραγματοποιούνται με τη χρηματοδότηση του Κ.Α.Π.ΠΑ., του νομικού προσώπου του Δήμου Γλυφάδας για τα Πολιτιστικά.



ΠΡΟΣΟΧΗ

Μετά το τέλος της συναυλίας, δύο λεωφορεία της δημοτικής συγκοινωνίας θα είναι σταθμευμένα στο χώρο της 3ης Μαρίνας, για να μεταφέρουν δωρεάν τον κόσμο σε όλη τη Γλυφάδα, ακολουθώντας τα εξής δρομολόγια:

ΓΡΑΜΜΗ 1 : 3η Μαρίνα, Ελευθερίου Βενιζέλου, Βουλιαγμένης, Ιασωνίδου, Κων. Αθανάτου/Άγιος Τρύφωνας, Ελευθέρου Ανθρώπου, Πλατεία Καραϊσκάκη, Μικράς Ασίας, Γεννηματά, Μυστρά.

ΓΡΑΜΜΗ 2 : 3η Μαρίνα, Ζέρβα, Πλατεία Κατράκη, Αγίου Νικολάου, Ρήγα Φεραίου, Γούναρη, Εφορία, Αγία Τριάδα, Νάξου, Όλγας, Παπανδρέου/ΔΕΗ, Δελφών, Ιθάκης, Μυστρά.

Η Κιβωτός του Νώε ταξιδεύει με τον Καραγκιόζη

Λίγο νωρίτερα, στις 8 το βράδυ, στην παιδική χαρά Ξάνθου, η Κιβωτός του Νώε ταξιδεύει με τον Καραγκιόζη! Πρόκειται για μία εξαιρετική διαδραστική μουσική θεατρική παράσταση για όλη την οικογένεια που συνδυάζει το θέατρο σκιών και το κουκλοθέατρο, μία παράσταση με πρωταγωνιστή το γνωστό ηθοποιό Θανάση Βισκαδουράκη και το Θέατρο Σκιών της Οικογένειας Σπυρόπουλου.

Ένας σύγχρονος Νώε, υπό την καθοδήγηση του Θεού, θα συναντηθεί με τον Καραγκιόζη και την οικογένειά του, για να κατασκευάσουν όλοι μαζί μια Κιβωτό. Τα ζώα όλου του κόσμου, που θα καταφθάσουν εκεί για να γλυτώσουν από τον κατακλυσμό, έχουν να μας δώσουν κι από ένα μάθημα ζωής. Οι ήρωες μας, θα πρέπει να ανταπεξέλθουν στις αναποδιές του δύσκολου ταξιδιού τους και με την βοήθεια των παιδιών να φτάσουν στο επιθυμητό αποτέλεσμα. Θα καταφέρουν άραγε να βρουν τον δολιοφθορέα του ταξιδιού και να ανατρέψουν τα δόλια σχέδιά του;

Το ρόλο του Νώε ερμηνεύει ο Θανάσης Βισκαδουράκης. Πίσω από το μπερντέ είναι ο Κώστας Σπυρόπουλος, γιος του βετεράνου καραγκιοζοπαίχτη Θανάση Σπυρόπουλου. Στη φωνή του Θεού ο Γιάννης Μποσταντζόγλου. Κείμενο και σκηνοθεσία, Χάρης Γεωργιάδης.

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.