Παπανικολάου: Όλα τα παιδιά θα έχουν μια θέση στους βρεφικούς και παιδικούς σταθμούς της Γλυφάδας




Όλα τα παιδιά θα είναι και φέτος δεκτά στους παιδικούς και βρεφικούς σταθμούς του Δήμου Γλυφάδας. Ο δήμαρχος Γιώργος Παπανικολάου, ευχήθηκε καλή σχολική χρονιά σε όλα τα βρέφη και νήπια της πόλης και ευχαρίστησε τους συνεργάτες του και το παιδαγωγικό και βοηθητικό προσωπικό για την υποδειγματική λειτουργία όλων των σταθμών. Δείτε τι λέει ο δήμαρχος για την πρώτη μέρα λειτουργίας:

“Αν μας ρωτούσατε κάποτε ποιος είναι ένας από τους πιο μεγάλους στόχους που θα θέλαμε να πετύχουμε ως δημοτική αρχή της πόλης μας, θα απαντούσαμε δίχως αμφιβολία αυτός:
Όλα τα βρέφη και τα νήπια, όλα τα παιδιά μας ανεξαιρέτως, να μπορούν να έχουν μια θέση στους βρεφικούς και παιδικούς σταθμούς της Γλυφάδας.
Κι όχι μόνο: Όλα τα παιδιά να έχουν θέση σε σύγχρονους και ποιοτικούς βρεφικούς και παιδικούς σταθμούς με τις υψηλότερες προδιαγραφές.


Αυτό δεν είναι πια ένα όραμα, είναι μια πραγματικότητα. Που την κατακτήσαμε με πολύ κόπο και μεγάλη προσπάθεια.
Με την δημιουργία νέων υποδομών, την κατάργηση των παλαιών και ακατάλληλων και την παράλληλη πρόσληψη πολύ μεγάλου αριθμού παιδαγωγικού και βοηθητικού προσωπικού.
Η σημερινή πρώτη μέρα της νέας χρονιάς για τους μικρούς μας φίλους, βρήκε ΌΛΑ τα παιδιά των δημοτών και των κατοίκων της Γλυφάδας μας να έχουν θέση σε έναν από τους δημοτικούς παιδικούς και βρεφικούς μας σταθμούς.
Να μπορούν στην κρίσιμη για την ανάπτυξη των παιδιών αυτή ηλικία, να μάθουν, να παίξουν δημιουργικά, να κοινωνικοποιηθούν.


Και οι γονείς να γνωρίζουν ότι τα παιδιά τους – από την βρεφική μάλιστα ηλικία – είναι κάθε μέρα σε ένα περιβάλλον σύγχρονο, ασφαλές, λειτουργικό, στα χέρια εξαιρετικών εκπαιδευτικών.
Ευχαριστούμε για μία ακόμη φορά θερμά όλους τους ανθρώπους των παιδικών μας σταθμών, τους
παιδαγωγούς και το βοηθητικό μας προσωπικό.
Ευχαριστούμε εκείνες και εκείνους που προΐστανται σε κάθε παιδικό σταθμό και την ξεχωριστή διευθύντριά μας κυρία Γιώτα Ευαγγέλου.




Είναι χαρακτηριστικό ότι χθες, ημέρα Κυριακή, διοργανώσαμε το Open Day και όλοι ήταν εκεί, με όρεξη και μεράκι να απαντήσουν σε όλες τις απορίες και τις ερωτήσεις των γονιών.
Ευχαριστώ για τον συντονισμό και την εξαιρετική προσπάθεια την υπεύθυνη της δημοτικής μας αρχής Ελένη Καράχου-Σκούταρη και τον πρόεδρο του ΚΑΠΠΑ, Στέλιο Κουρουπάκη.
Καλή σχολική χρονιά σε όλα τα βρέφη και νήπια της πόλης μας!
Ο Δήμος μας θα είναι διαρκώς στο πλευρό τους, βελτιώνοντας με κάθε τρόπο το σχολικό περιβάλλον, σε όλες τις βαθμίδες εκπαίδευσης.”

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.