Βάρκιζα: Smart βούλιαξε στα νερά




Αρκετά προβλήματα δημιούργησε η ξαφνική νεροποντή σήμερα το απόγευμα σε Βούλα, Βάρη και Βάρκιζα. Ένα αυτοκίνητο μάρκας Smart βούλιαξε στα νερά στο τέρμα του 171 στη Βάρκιζα.

Οι άνθρωποι του Δήμου βρίσκονται στους δρόμους για την αντιμετώπιση των προβλημάτων, τον καθαρισμό των φρεατίων καθώς επίσης και την απομάκρυνση των πεσμένων δέντρων.



Διαβάστε Επίσης

�χόλια στο “Βάρκιζα: Smart βούλιαξε στα νερά

  • 11/11/2023 at 2:01 πμ
    Permalink

    Μόνο εκεί υπάρχει πρόβλημα?? όλη η βάρη ένα ατελείωτο χάλι αλλά ποιος και τι φταίει θα μας πει ο Δήμαρχος η ο περιφερειαρχης?? Μήπως φταίει ο Θεός?? τρέχετε να ψηφίζετε Άρχοντες!!!

    Απαντήστε
  • 11/11/2023 at 10:58 πμ
    Permalink

    Η Βαρη με την πλεον αναρχη και παραβατικη δομηση, φαινεται οτι δεν ειναι στις προτεραιοτητες του δημαρχου για χρονια τωρα. Ανυπαρκτα πεζοδρομια, μαγαζια εστιασης με ενεξελεκτες προδιαγραφες, οροφοι που ξεπηδουν χωρις καμμια αδεια, νεκροταφειο σκετη ντροπη, ανυπαρκτη αποχετευση, ασφαλτοστρωση μονο οπου κατοικουν πλουσιοι, σκουπιδια παντου, ενα απεραντο εκτροφειο αδεσποτων, κινδυνος θανατος για πεζους, ανυπαρκτη αστυνομευση και κλοπες σε καθημερινη βαση. Οι δρομοι της χρησιμευουν για να παρακαμπτουν οι εποχουμενοι τα φαναρια της Βαρης -Κορωπιου, ειδικα τα πρωινα, αν τολμησεις να διασχισεις τους λεγομενους δρομους,Αρτεμιδος, Τριπτολεμου, Αττιδος, Διακου κλπ λιγες οι πιθανοτητες να την βγαλεις καθαρη…

    Απαντήστε

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.