Χριστουγεννιάτικο Bazaar στο 12ο Δημοτικό Σχολείο Καλλιθέας




Σάββατο 16 Δεκεμβρίου ώρα: 16.00 έως 20.00 – 12ο Δημοτικό Σχολείο Καλλιθέας (Λυκούργου 270)

Ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του 12ου Δημοτικού Σχολείου Καλλιθέας, σας προσκαλεί στο Χριστουγεννιάτικο bazaar του σχολείου, το Σάββατο 16 Δεκεμβρίου, στις 16.00 το απόγευμα, με χειροποίητες δημιουργίες, δώρα και γλυκά.

Για την διοργάνωση του bazaar οι γονείς των μικρών μαθητών, για έναν ολόκληρο μήνα εργάστηκαν προκειμένου να δημιουργήσουν χειροποίητα στολίδια, ημερολόγια, γλυκίσματα και πολλά άλλα. Στο bazaar θα βρείτε ακόμη χριστουγεννιάτικες κατασκευές από τους μαθητές και τις μαθήτριες του σχολείου μας, βιβλία, παιχνίδια, ρούχα, αξεσουάρ, κοσμήματα και πολλά άλλα δώρα για όλους.

Παράλληλα με το bazaar θα πραγματοποιηθεί και η χριστουγεννιάτικη γιορτή για τα παιδιά του σχολείου όπου οι μαθητές του τμήματος Χορωδίας και Θεατρικού παιχνιδιού θα παρουσιάσουν μέσα από την δική τους εκδοχή την «Φρικαντέλα», εν΄λω το τμήμα Μοντέρνου Χορού του Συλλόγου θα παρουσιάσει μια χορευτική παράσταση Hip-Hop.

Η φετινή γιορτή θα κλείσει με ένα μεγάλο πάρτι όπου animateur θα διασκεδάσει μικρούς και μεγάλους για να αποχαιρετήσουμε όλοι μαζί το χρόνο που φεύγει με ένα μεγάλο χαμόγελο!

Το Χριστουγεννιάτικo bazaar του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων διοργανώνεται με σκοπό τα έσοδα να προσφερθούν για τη βελτίωση των  συνθηκών διαβίωσης των παιδιών μέσα στο σχολικό χώρο.



Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.