Ηλιούπολη: Σκότωσε τη μητέρα του και αυτοκτόνησε μετά από τρεις ημέρες




(Παναγιώτης Σπυρόπουλος – thetoc.gr) Τρεις ημέρες νεκρή η μητέρα. Λίγες ώρες ο γιος. Αυτή είναι η εκτίμηση του ιατροδικαστή, που εξέτασε τα άψυχα σώματα της 63χρονης γυναίκας και του 36χρονου γιου της, οι οποίοι βρέθηκαν νεκροί με τραύματα στο κεφάλι από πυροβόλο όπλο το βράδυ της Τετάρτης στο σπίτι τους στην Ηλιούπολη.

Tα στελέχη του Τμήματος Δίωξης Εγκλημάτων κατά Ζωής, εκτιμούν ότι αυτή η χρονική απόκλιση, πιθανότατα υποδηλώνει πως ο 36χρονος ήταν εκείνος που σκότωσε τη μητέρα του και στην συνέχεια ετεροχρονισμένα αποφάσισε να δώσει τέλος στη ζωή του. Οι αστυνομικοί, αναμένουν τα αποτελέσματα από τα εγκληματολογικά εργαστήρια, για να διαπιστώσουν εάν στα χέρια του 36χρονου, υπήρχαν ίχνη πυρίτιδας, ενώ παράλληλα συγκεντρώνουν μαρτυρίες από το περιβάλλον της οικογένειας για να εξακριβώσουν εάν υπήρχε ιστορικό καβγάδων και περιστατικών ενδοοικογενειακής βίας.

Ένα τηλεφώνημα της γιαγιάς του 36χρονου σε συγγενικό της πρόσωπο στην Αλεξανδρούπολη την Τετάρτη, ήταν αυτό που οδήγησε στην κινητοποίηση της Αστυνομίας μέχρι το σπίτι της οδού Θερμοπυλών. Η ηλικιωμένη γυναίκα, που έμενε σε διαφορετικό όροφο, στην ίδια πολυκατοικία με την 63χρονη και τον εγγονό της, ανέφερε πως είχε να μιλήσει μαζί τους από την περασμένη Πέμπτη. Θορυβημένοι οι συγγενείς, την ρώτησαν γιατί δεν είχε ενημερώσει τις αρχές και της έδωσαν οδηγίες να επικοινωνήσει με την Άμεση Δράση.

Η κλήση έγινε στις 21:40, όμως οι αστυνομικοί χρειάστηκαν ώρα για να μπουν μέσα στην κατοικία, καθώς η κεντρική είσοδος ήταν διπλοκλειδωμένη και στο σημείο κλήθηκε κλειδαράς. Μέσα στο σπίτι εντόπισαν νεκρή πάνω σε μια πολυθρόνα την 63χρονη, ενώ ο γιος της βρισκόταν και εκείνος χωρίς τις αισθήσεις του πάνω στο κρεββάτι του υπνοδωματίου. Και οι δύο, έφεραν τραύμα από πυροβόλο όπλο στο κεφάλι. Σε διαφορετικό δωμάτιο, εντοπίστηκε μια καραμπίνα.



Από την αυτοψία στο σημείο, διαπιστώθηκε ότι δεν υπήρχαν ίχνη διάρρηξης στο σπίτι. Το άψυχο σώμα του 36χρονου, φέρεται να είχε μετακινηθεί μετά τον θανάσιμο τραυματισμό στο κεφάλι. Βρισκόταν σε νεκρική ακαμψία, κάτι που υποδηλώνει ότι ήταν νεκρός λίγες ώρες, σε αντίθεση με την 63χρονη, η σορός της οποίας βρισκόταν σε κατάσταση σήψης. Σύμφωνα με την εκτίμηση του ιατροδικαστή, ο θάνατος της μητέρας επήλθε από 3 ημέρες, μέχρι 12 ώρες πριν από τον γιο της.

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.