Δημοσκόπηση ALCO: Ο Νίκος Δένδιας πιο πετυχημένος υπουργός




Ενδιαφέρον παρουσιάζουν τα ευρήματα και του Β’ μέρους της δημοσκόπησης της Alco, που παρουσιάστηκε το βράδυ της Παρασκευής στο κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του ALPHA, καθώς αναδεικνύονται οι πιο δημοφιλείς υπουργοί της κυβέρνησης.

Σύμφωνα με την έρευνα, ο Νίκος Δένδιας συγκεντρώνει ποσοστό 27%. Στη δεύτερη θέση βρίσκεται ο υπουργός Παιδείας, Κυριάκος Πιερρακάκης, με ποσοστό 14% και ακολουθούν ο υπουργός Υγείας, Άδωνις Γεωργιάδης (6%), ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλης Χρυσοχοΐδης (6%) και ο υπουργός Οικονομικών, Κωστής Χατζηδάκης (4%). «Κανένας» απαντά το 44% των ερωτηθέντων.

Η σειρά δεν αλλάζει και στους ψηφοφόρους της ΝΔ. Ο υπ. Άμυνας Ν. Δένδιας πρώτος με 50%, ο υπ. Παιδείας Κυρ. Πιερρακάκης ακολουθεί με 24%, ο υπ. Υγείας Αδ. Γεωργιάδης με 20%, ο υπ. Προστασίας του Πολίτη Μιχ. Χρυσοχοΐδης με 17% και την πεντάδα κλείνει ο υπ. Οικονομίας Κ. Χατζηδάκης με 9%.

Ποιοι δύο είναι οι πλέον επιτυχημένοι υπουργοί της κυβέρνησης για τους ψηφοφόρους της ΝΔ



Στο συγκεκριμένο ερώτημα ο υπουργός Άμυνας, Νίκος Δένδιας, συγκεντρώνει ποσοστό 50%. Στη δεύτερη θέση ακολουθεί ο υπουργός Παιδείας, Κυριάκος Πιερρακάκης, με ποσοστό 24%. Ακολουθούν ο υπουργός Υγείας, Άδωνις Γεωργιάδης, με ποσοστό 20%, ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, με ποσοστό 17%, ο υπουργός Οικονομικών, Κωστής Χατζηδάκης, με ποσοστό 9%. «Άλλοι» απαντά το 36% των ερωτηθέντων.

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.