Οσμή σκανδάλου στο δημοτικό θέατρο Ηλιούπολης “Δημήτρης Κιντής”




Για ξεπούλημα του δημοτικού θεάτρου “Δημήτρης Κιντής” σε ιδιωτική εταιρεία, καταγγέλλει τη νέα δημοτική αρχή Ηλιούπολης, ο Δημήτρης Ευαγγέλου, επικεφαλής της παράταξης “Ηλιούπολη, Φωτεινή Πόλη”. Σύμφωνα με τον κ. Ευαγγέλου, ο δήμος παραχώρησε το ανοιχτό θέατρο έναντι 340 ευρώ ανά παράσταση, αντί για 800 ευρώ που προβλέπει ο κανονισμός λειτουργίας.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι ο νέος δήμαρχος, Στάθης Ψυρρόπουλος αναφέρεται συνεχώς στην κακή οικονομική κατάσταση του δήμου και ζητάει έκτακτη επιχορήγηση.

Η ανακοίνωση της παράταξης “Ηλιούπολη, Φωτεινή Πόλη”:

𝝢𝝚𝝖 𝝨𝝩𝝤𝝞𝝬𝝚𝝞𝝖 𝝟𝝖𝝞 𝝖𝝥𝝤𝝟𝝖𝝠𝝪𝝭𝝚𝝞𝝨 𝝘𝝞𝝖 𝝩𝝤 𝝨𝝟𝝖𝝢𝝙𝝖𝝠𝝤 𝝩𝝤𝝪 𝝙𝝜𝝡𝝤𝝩𝝞𝝟𝝤𝝪 𝝝𝝚𝝖𝝩𝝦𝝤𝝪



‼️Η παράταξή μας φέρνει στο φως νέες αποκαλύψεις για το σκάνδαλο του ξεπουλήματος του δημοτικού θεάτρου «Δ. Κιντής» σε ιδιωτική εταιρεία.

𝟭. 𝝤 𝝙𝝜𝝡𝝖𝝦𝝬𝝤𝝨 𝝥𝝖𝝦𝝖𝝗𝝞𝝖𝝛𝝚𝝞 𝝩𝝤𝝢 𝝟𝝖𝝢𝝤𝝢𝝞𝝨𝝡𝝤 𝝥𝝤𝝪 𝝚𝝞𝝬𝝚 𝝭𝝜𝝫𝝞𝝨𝝚𝝞 𝝜 𝝙𝝞𝝟𝝜 𝝩𝝤𝝪 𝝥𝝖𝝦𝝖𝝩𝝖Ξ𝝜

Το 2015, ο Δήμος είχε ψηφίσει κανονισμό λειτουργίας του Δημοτικού Θεάτρου και όριζε ως τιμή εκμίσθωσης τα 𝟴𝟬𝟬€ + ΦΠΑ ανά παράσταση όταν η τιμή του εισιτηρίου ξεπερνάει 𝟭𝟵+€.

❌ Σήμερα, ο κ. Ψυρρόπουλος έρχεται να παραβιάσει αυτό τον κανονισμό, δίνοντας το θέατρο σε εταιρεία συνυποψηφίου του έναντι 𝟯𝟰𝟬€ + ΦΠΑ, κατ’ εξαίρεση του κανονισμού, αλλά χωρίς αιτιολογία γι’ αυτή την εξαίρεση. Σήμερα, ο ιδιώτης προπωλεί ήδη εισιτήρια στην τιμή των 𝟮𝟱€, άρα θα έπρεπε να πληρώσει 𝟴𝟬𝟬€/παράσταση.

Το ακόμα καλύτερο: Η τιμή για πρόβα, σύμφωνα με τον κανονισμό, ανέρχεται στα 𝟮𝟱𝟬€/ημέρα. Δηλαδή, ο Δήμαρχος παραχώρησε το θέατρο λίγο παραπάνω από την τιμή πρόβας…

𝟮. 𝝥𝝤𝝞𝝤𝝨 𝝚𝝞𝝬𝝚 𝝪𝝥𝝤𝝘𝝦𝝖𝝭𝝚𝝞 𝝩𝝤𝝢 𝝟𝝖𝝢𝝤𝝢𝝞𝝨𝝡𝝤;

➡️ Ένας από τους υπογράφοντες τον κανονισμό του 2015, είναι ο σημερινός ιδιοκτήτης της εταιρείας που ζήτησε το θέατρο αντί πινακίου φακής(!!!). Ο συγκεκριμένος επιχειρηματίας και πρώην στέλεχος της παράταξης του κ. Ψυρρόπουλου ήταν μέλος Δ.Σ. του τότε ΠΑΟΔΗΛ και ψήφισε τον κανονισμό, ωστόσο 9 χρόνια αργότερα, τον αγνοεί και ζητά το θέατρο σχεδόν στη μισή τιμή.

Με απλά λόγια: Γιάννης κερνάει, Γιάννης πίνει…

❓𝝟𝝖𝝞 𝝚𝝢𝝖 𝝚𝝦𝝮𝝩𝝜𝝡𝝖 𝝘𝝞𝝖 𝝩𝝤 𝝩𝝚𝝠𝝤𝝨:

Με ποιο δικαίωμα πραγματοποιείται ήδη διαδικτυακή προπώληση εισιτηρίων, χωρίς να έχει ανέβει η σύμβαση με τον ιδιώτη στη Διαύγεια;

✅ Κύριε Ψυρρόπουλε, σας καλούμε να πάρετε πίσω τη σκανδαλώδη απόφαση και να ακολουθήσετε την πρότασή μας για μίσθωση του θεάτρου έναντι 𝟯𝟬.𝟬𝟬𝟬€. Έστω και την τελευταία στιγμή, διαφυλάξτε το οικονομικό συμφέρον του Δήμου!

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.