Φιέστα με γκολ στο Λεβερκούζεν, δυνατή μονομαχία στην Ιβηρική




Όλο και μικραίνει το μενού των αγώνων από τους οποίους καλούμαστε να διαλέξουμε. Αυτό, όμως, δε σημαίνει ότι οι επιλογές μας είναι εξ’ ανάγκης. Κάθε άλλο, με 2 ματς από τη Μπουντεσλίγκα όπου υπάρχει και κάποιο βαθμολογικό κίνητρο, αλλά και με τον τελικό του Κυπέλλου της Κύπρου όπου αναμένεται να «πέσουν κορμιά». Στην Πορτογαλία, Μπράγκα και Πόρτο ερίζουν για την 3η θέση.

 232. Μπάγερ Λεβερκούζεν – Άουγκσμπουργκ (16:30)

Ζαλίζουν από κάθε άποψη τα νούμερα της ομάδας του Λεβερκούζεν. Ολοκληρώνει στη λίγκα και φυσικά θέλει να διατηρήσει το αήττητo όλης της σεζόν, πριν παίξει τους δύο τελικούς για Γιουρόπα Λιγκ και Κύπελλο. Η Άουγκσμπουργκ, βέβαια, έχει αυξημένο κίνητρο, αφού θέλει να τερματίσει 8η για να βγει Ευρώπη, αν η Λεβερκούζεν κάνει νταμπλ. Είναι, όμως, τόσο ορμητική η νέα πρωταθλήτρια που θα θέλει να κλείσει με μία όμορφη παράσταση τη σεζόν, μπροστά σε ένα κατάμεστο γήπεδο. Το ενδεχόμενο να βάλει τουλάχιστον 4 γκολ πληρώνει 2.50.

347. Μπράγκα – Πόρτο (22:30)



Με σπουδαίο παιχνίδι ολοκληρώνουμε τις επιλογές μας. Μπράγκα και Πόρτο μονομαχούν μέχρις εσχάτων την τελευταία αγωνιστική, για την 3η θέση που οδηγεί σε ομίλους Γιουρόπα Λιγκ. Οι δυο τους, εδώ και αρκετές αγωνιστικές, έχουν κυρίως επιτυχή αποτελέσματα, επικρατούν στο τέλος, παρότι δέχονται γκολ. Με το σκεπτικό ότι σήμερα το αυξημένο κίνητρο αμφότερων θα ενισχύσει αυτή την στατιστική, πάμε για το οριακά αποδεκτό G/G & Over 2,5 στο 1.82

Αξίζει να δείτε την πρόταση για την ισοπαλια ημερας.

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.