Hλιούπολη: Προσπάθεια νομικού εκφοβισμού, καταγγέλλει ο Δημήτρης Ευαγγέλου




Προσπάθεια νομικού εκφοβισμού, καταγγέλλει ο επικεφαλής της παράταξης «Ηλιούπολη, Φωτεινή Πόλη», Δημήτρης Ευαγγέλου, με αφορμή τη δημοσιοποίηση στοιχείων, για την υπόθεση της μίσθωσης του δημοτικού θεάτρου, από ιδιώτη. “Δεν θα φοβηθούμε τις απειλές από κανέναν ιδιώτη και κανέναν «εργολάβο» του Δήμου!” αναφέρει το δελτίο τύπου της παράταξης.

Δείτε αναλυτικά:

H προσπάθεια νομικού εκφοβισμού από ιδιωτικά συμφέροντα δεν μας τρομάζει!

Πριν από λίγα 24ωρα, ο επικεφαλής της δημοτικής μας παράταξης Δημήτρης Ευαγγέλου δέχτηκε εξώδικo από την εταιρεία που μίσθωσε το δημοτικό θέατρο «Δ. Κιντής» για 25 παραστάσεις έναντι μόλις 8.500 ευρώ + ΦΠΑ.



Σε μια προσπάθεια εκφοβισμού και παρεμπόδισης της ελεύθερης άσκησης αντιπολίτευσης, ο ιδιώτης απειλεί τον Δημήτρη Ευαγγέλου με μηνύσεις και αγωγές, επειδή η παράταξή μας υπερασπίζεται το συμφέρον του Δήμου.

Δεν θα φοβηθούμε τις απειλές από κανέναν ιδιώτη και κανέναν «εργολάβο» του Δήμου!

Καλούμε το δημοτικό συμβούλιο να υψώσει ανάχωμα για την προστασία του θεσμού, καθώς, όπως φαίνεται ζούμε σε πρωτόγνωρες εποχές, με ιδιωτικές επιχειρήσεις να έχουν ξεπεράσει κάθε όριο απειλώντας εκπροσώπους των κατοίκων της Ηλιούπολης.

Εμείς θα συνεχίσουμε το έργο μας και τη διασφάλιση του συμφέροντος των πολιτών και του Δήμου, όσο και αν σε κάποιους δεν αρέσει! Γι’ αυτό μας ψήφισε ο λαός της Ηλιούπολης!”

Ακολουθούν οι καταγγελίες που είχε κάνει ο Δημήτρης Ευαγγέλου:

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.