Άλιμος: Κινέζος “επενδυτής” άφησε να ψοφήσουν δεκάδες χρυσόψαρα (VIDEO&ΕΙΚΟΝΕΣ)




Κινέζος “επενδυτής”, έβαλε λουκέτο στην επιχείρηση εστίασης που είχε ανοίξει στην οδό Θουκυδίδου 53-55, στον Άλιμο και άφησε χωρίς τροφή δεκάδες ψάρια, μέσα στα βρώμικα νερά της τεχνητής λιμνούλας, με αποτέλεσμα να ψοφήσουν!

Το περιστατικό κατήγγειλε στο Notia.gr, η εθελόντρια του Δήμου Αλίμου, Ιωάννα Σαμπατάκου:

“Με ενημέρωσε η εθελόντρια Βασιλική Παχή που μένει κοντά στο κλειστό κινέζικο εστιατόριο, ότι στην τεχνητή λιμνούλα, έξω από το κατάστημα, υπήρχαν ζωντανά ψαράκια, μέσα στα βρώμικα νερά, χωρίς τροφή. Μην αντέχοντας το θέαμα, έκανε εκκλήσεις σε φιλοζωικά σωματεία και pet shops αλλά και σε κρατικούς φορείς, χωρίς όμως να υπάρξει ανταπόκριση.

Δυστυχώς λόγω του καύσωνα τουλάχιστον 30 ψαράκια πέθαναν και επέπλεαν νεκρά στην επιφάνεια της λιμνούλας. Η μυρωδιά είναι ανυπόφορη και περιμένουμε κάποιους αρμόδιους να τα μαζέψουν γιατί υπάρχει κίνδυνος για τη δημόσια υγεία. Δεν απευθυνθήκαμε στο αστυνομικό τμήμα Αλίμου, γιατί δείχνει αδιαφορία και εξαντλεί όλη την αυστηρότητα σε διαρκείς ελέγχους στα σπίτια φιλόζωων ακόμη και για τις χελώνες που έχουν στους κήπους των σπιτιών τους”




Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.