Ασιατικό στο Μεξικό, combo ποντάρισμα στην Αγγλία




Με τον αποκλεισμό της Ιταλίας, η νοκ άουτ φάση του ΕURO απέδειξε ότι μπορεί να έχει εκπλήξεις. Συνεχίζεται με παιχνίδια, τα οποία έχουν φαβορί. Αυτά, όμως, θα πρέπει να προσέξουν για να… έχουν. Από τους Ισπανούς και τους Άγγλους, οι δεύτεροι θα πρέπει να είναι φουλ βελτιωμένοι και αποτελεσματικοί κόντρα στη Σλοβακία. Το κουπόνι της ημέρας συμπληρώνεται, φυσικά, με Copa America.

ΔΕΣ ΕΔΩ: Όμιλος, ρόστερ και πρόγραμμα για την εθνικη μπασκετ προολυμπιακο

102. Αγγλία – Σλοβακία (19:00)

Ό,τι κι αν έχει γίνει με πρωταγωνιστές τους Άγγλους, στη φάση των ομίλων, αποτελεί παρελθόν. Ναι, πέρασαν δύσκολα στα νοκ άουτ με μόλις μία νίκη και 2 γκολ ενεργητικό. Ναι, δέχτηκαν αποδοκιμασίες από τον κόσμο τους. Όμως τώρα η διοργάνωση αρχίζει για το μεγάλο φαβορί για την κατάκτηση του Euro. Ο αντίπαλος, σίγουρα, θέλει προσοχή, διότι σε μονά ματς όλα γίνονται. Ωστόσο η Σλοβακία μόνο φόβητρο δεν είναι. Η απόσταση σε δυναμικότητα κρίνεται εμφανής και η λογική λέει πως το φαβορί θα περάσει. Για καλύτερη απόδοση, θα παιχτεί το combo με το N/G (με τη λογική να μη σκοράρει το αουτσάιντερ) που πληρώνει 2.10.



395. Mεξικό – Εκουαδόρ (1/7, 03:00)

Μετά την ήττα με 1-0 από τη Βενεζουέλα, το Μεξικό μπαίνει στην 3η αγωνιστική των ομίλων με την πλάτη στον τοίχο… Νικάει και προχωράει στα νοκ άουτ, διεκδικώντας σε σενάριο ακόμα και την πρωτιά στον 2ο όμιλο του Copa America. Το Εκουαδόρ έχει το αβαντάζ να παίζει για 2 αποτελέσματα, τη νίκη και την ισοπαλία. Θεωρητικά, το Μεξικό διαθέτει ποιοτικότερο υλικό και ανάστημα ικανό να παίξει για την επικράτηση που το κρατάει όρθιο στον θεσμό. Λόγω της σημαντικής απουσίας του παικταρά χαφ Έντσον Άλβαρες, δεν είναι κακή σκέψη η κάλυψη. Παίζεται το ασιατικό 1 (0.0) στην τιμή τού 1.91.

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.