Εισβολή ληστών μέρα μεσημέρι σε σπίτι στον Άλιμο – Τρόμος για ηλικιωμένη γυναίκα




Σύμφωνα με ανάρτηση της Χρυσηίδα Παλάζη, στην ομάδα ΑΓΑΠΩ ΤΟΝ ΑΛΙΜΟ, οι δράστες άρπαξαν με βία, τα χρυσαφικά από το λαιμό μίας ηλικιωμένης γυναίκας και έκαναν το σπίτι άνω κάτω, ψάχνοντας για μετρητά και κοσμήματα:

“Σήμερα στη οδό Αριστοτελους κοντά στην Αμφιθεας. Κλέψανε το σπίτι μας. Ήταν η γιαγιά μου με την μάνα μου μέσα και η μάνα μου έφυγε το πολύ ένα 20 λεπτό για να κάνει τα ψώνια της στην αγορά . Με το που έφυγε και καθώς παρακολουθούσαν το σπίτι μας πήγαν χτύπησαν την πόρτα και όπως ήταν φυσιολογικό η γιαγιά μου νόμιζε πως ήταν η μάνα μου με αποτέλεσμα να ανοίξει την πόρτα.

Την έσπρωξαν καθώς της άρπαξαν τα χρυσαφικά από το λαιμό και έπειτα έψαχναν το σπίτι για χρήματα και αλλά χρυσαφικά. Κάνω αυτό το πόστ για να μπορέσουμε να προφυλαχτούμε από μόνοι μας γιατί η αστυνομία είναι άφαντη !!!

Ενώ έχουν σημειωθεί και αλλά περιστατικά κλοπής στο οικοδομικό μας τετράγωνο όταν πήραμε την αστυνομία για να κάνουμε δήλωση μας έγραψαν εκεί που ξέρετε όλοι …. Το μόνο που κάνουν καλά είναι να στήνουν μπλόκο δίπλα από την Shell και να ρίχνουν τα πρόστιμα βροχή αλλά για να μας προστατέψουν ούτε λόγος !!!!”



Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.