Ηλιούπολη: Ένα τριήμερο γεμάτο παιχνίδι, χορό και διασκέδαση




«Το Χαμόγελο του Παιδιού» σας προσκαλεί στην Καλοκαιρινή Γιορτή για τα Παιδιά στην πλατεία Φλέμινγκ, στην Ηλιούπολη, από την Παρασκευή 28 Ιουνίου έως και την Κυριακή 30 Ιουνίου και ώρες 18:00 – 22:00 με την υποστήριξη του Δήμου Ηλιούπολης.

Είσοδος Ελεύθερη.

Ένα καλοκαιρινό τριήμερο γεμάτο παιχνίδι, χορό και διασκέδαση για μικρά και μεγάλα παιδιά. Πολυάριθμες δημιουργικές δράσεις, διαδραστική αφήγηση παραμυθιών, παιχνίδια ελεύθερης έκφρασης, κηπουρική, μπάσκετ, zumba, μπαλέτο, hip hop, και breakdance όπως και απίθανα «ταξίδια» στο διάστημα. Επισκεφτείτε τη Γιορτή για τα Παιδιά στην Ηλιούπολη και μαγευτείτε από τους ήχους του βιολιού και του ακορντεόν, από τα απίθανα κόλπα του ταχυδακτυλουργού, και ελάτε να περάσουμε όμορφα κάνοντας τεράστιες  σαπουνόφουσκες και περνώντας μέσα από αυτές.

Παράλληλα, θα διεξάγονται δράσεις και προβολή ταινίας, με θέμα την ενδοσχολική βία και τον εκφοβισμό από το Κέντρο για τη Βία και τον εκφοβισμό – Bullying, του Οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού», στο πλαίσιο του προγράμματος κατά της ενδοσχολικής βίας και του εκφοβισμού, με τίτλο «Έχεις τη δύναμη μέσα σου», που υλοποιεί σε συνεργασία με το ΝΟΥΝΟΥ Gouda, σε 40.000 μαθητές πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, 450 σχολεία σε όλη την Ελλάδα, και σε εκπαιδευτικούς, γονείς, αλλά και στο ευρύ κοινό, επιδιώκοντας την πρόληψη, ευαισθητοποίηση και καταπολέμηση της ενδοσχολικής βίας και του εκφοβισμού, στέλνοντας έμπρακτα ένα δυνατό μήνυμα κατά του bullying!



Και αυτή τη χρονιά, η Γιορτή στην Ηλιούπολη είναι πολλά παραπάνω από μια απλή Γιορτή χαράς και παιχνιδιού. Είναι μια μεγάλη Γιορτή Αγάπης, καθώς όλοι μαζί συγκεντρώνουμε είδη πρώτης ανάγκης*, ενισχύοντας τις πανελλαδικές δράσεις του Κέντρου Υποστήριξης Ευάλωτων Οικογενειών, Παιδιών και Νέων, που καλύπτουν τις ανάγκες των παιδιών που φιλοξενούνται στα Σπίτια του Οργανισμού μας αλλά και των χιλιάδων παιδιών και οικογενειών με προβλήματα διαβίωσης που στηρίζει ο Οργανισμός.

Στη Γιορτή θα βρείτε και bazaar με είδη του Οργανισμού όπως παιχνίδια, καλοκαιρινά είδη, κοσμήματα και είδη από τη μόνιμη συλλογή μας, καθώς και κουμπαρά με δυνατότητα ενίσχυσης των δράσεων.

Οι εκπαιδευτικές και ψυχαγωγικές δραστηριότητες πραγματοποιούνται εθελοντικά με την πολύτιμη βοήθεια επαγγελματιών, που δραστηριοποιούνται στον Δήμο Ηλιούπολης.

*Συγκέντρωση ειδών πρώτης ανάγκης

  • Λάδι, Ρύζι, Όσπρια, Ζυμαρικά, Σάλτσα τομάτας
  • Είδη πρωινού (Μπισκότα. Δημητριακά, φρυγανιές, μαρμελάδα), Γάλα Εβαπορέ
  • Βρεφικό Γάλα Νο2, Πάνες Νο 4, 5, 6 , Χαρτί υγείας, σακούλες απορριμάτων

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΩΝ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ

Παρασκευή 28 Ιουνίου 2024

Σάββατο 29 Ιουνίου 2024

Κυριακή 30 Ιουνίου 2024

Ευχαριστούμε όλους Υποστηρικτές  Δραστηριοτήτων της Γιορτής.

Ευχαριστούμε τον Δήμο Ηλιούπολης και όλους τους Χορηγούς της Γιορτής για τα Παιδιά:

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.