Ηλιούπολη: ΣΤΑΘερή οικειοποίηση της δουλειάς των άλλων




Το πλυντήριο κάδων, που φρόντισε η προηγούμενη διοίκηση να προμηθευτεί ο Δήμος, με μελέτη και με μακροχρόνιες διαδικασίες για την ένταξη της προμήθειάς του, μαζί με άλλα βαριά ειδικά οχήματα σε χρηματοδοτούμενο πρόγραμμα, παρελήφθη στο τέλος του χρόνου.


Μετά από 6 μήνες τέθηκε σε λειτουργία στους δρόμους και σήμερα χαμογελαστός ο κ. Ψυρρόπουλος, για άλλη μια φορά βγήκε στην κάμερα για να πει, όχι αλήθειες, αλλά με επικοινωνιακές διατυπώσεις, πως ότι υποσχέθηκε το έκανε.
Ας μας πει τουλάχιστον, με ποιες διαδικασίες και με ποιο συγκεκριμένο τρόπο τήρησε την υπόσχεσή του; Πηγή: ilioupolipress.gr



Διαβάστε Επίσης

Ένα Σχόλιο στο “Ηλιούπολη: ΣΤΑΘερή οικειοποίηση της δουλειάς των άλλων

  • 21/06/2024 at 8:54 πμ
    Permalink

    Επιτέλους!
    Με μεγάλη καθυστέρηση το πλυντήριο κάδων, που εξασφάλισε μέσω χρηματοδοτικού προγράμματος η διοίκηση του Γιώργου Χατζηδάκη, τέθηκε σε λειτουργία και με μεγάλη ικανοποίηση το είδαμε να “πιάνει δουλειά”.
    Θετική η εξαγγελία του Δημάρχου για την ενημέρωση των δημοτών με ειδικά αυτοκόλλητα που θα αναγράφεται η ημερομηνία της τελευταίας πλύσης του κάδου τους, μέτρο το οποίο είχα θεσπίσει το 2012 με την ιδιότητα του Αντιδημάρχου έχοντας την ευθύνη του τομέα της καθαριότητας στο Δήμο μας.
    Ένα μέτρο καινοτόμο σε πανελλαδική κλίμακα, που δυστυχώς τηρήθηκε μέχρι και το καλοκαίρι του 2014, αφού ο νέος αντιδήμαρχος που με διαδέχθηκε επί διοίκησης Βαλασόπουλου επινόησε κάτι εκπληκτικό.
    Να κολλάει τα αυτοκόλλητα χωρίς οι κάδοι να πλένονται!!!!!
    Εύχομαι η νέα διοίκηση να μην μπει σε αυτό τον πειρασμό, ακολουθώντας παρόμοιες μεθόδους….

    Απαντήστε

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.