Κλείνει ιδανικά τη σεζόν το Περιστέρι, δεν ξεφεύγει το σκορ στην Μπολόνια




Γεμάτο μπάσκετ το σημερινό πρόγραμμα, όπου ξεχωρίζουν η μάχη για την τρίτη θέση της Stoiximan Basket League, αλλά και η έναρξη των πλέι οφ τίτλου σε NBA αλλά και στο ιταλικό πρωτάθλημα.

ΔΕΣ ΕΔΩ: Ρόστερ, πρόγραμμα και προγνωστικά για την αγγλια euro 2024

5040. Περιστέρι Bwin – Άρης (21:15)

Περιστέρι και Άρης δεν κατάφεραν να κοντράρουν Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό αντίστοιχα και απόψε θα παλέψουν για την τρίτη θέση. Η ομάδα του Σπανούλη έδειξε σταθερή στο μεγαλύτερο μέρος της σεζόν, ενώ από την άλλη η παρέα του Τολιόπουλου έκανε πολλά τρελά ματς και σωστά έχει φτάσει έως εδώ. Σε γενικές γραμμές πάντως το Περιστέρι δείχνει ένα κλικ πιο πάνω σαν ομάδα, ενώ θα έχει και το όπλο της έδρας, κρατάμε τον άσο με -7.5 χάντικαπ στο 1.88.



5036. Βίρτους Μπολόνια – Μιλάνο (21:30)

Πρεμιέρα στους τελικούς πρωταθλήματος της Ιταλίας, με τις δύο κορυφαίες ομάδες Μπολόνια και Αρμάνι να κοντράρονται. Η Αρμάνι είχε εύκολο έργο στα ημιτελικά, επικρατώντας με 3-0 της Μπρέσια, ενώ η Βίρτους νίκησε ζόρικα με 3-1 τη Βενέτσια. Η Αρμάνι δείχνει να πατάει καλύτερα στη διαδικασία των πλέι οφ, πάντως η Βίρτους με σύμμαχο την έδρα δεν πρόκειται να παραδοθεί εύκολα. Αναμένουμε ντέρμπι ανάμεσα σε δύο πολύ καλές ομάδες, το εύρος της νίκης μπορεί να είναι στους 1-5 πόντους, επιλογή που βρίσκουμε στο 2.37.

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.